Edison napisao:Nego, jel te stecke lako prevrnuti? Hoce li dolje ici neka teza baza?
kad ih se stavi na ravno puvrsinu dovoljno su stabilne, uvijek moze bolje al mislim da je ok i ovako
zvucnici ce biti u relativno maloj sobi , mislim da nema niti 15 kvadrata
prijatelj ce ih smjestit kako mu pase al vjerujem da ce bit do zida, stol ce mu biti između ili ispred njih
visok je nesto manje od 75cm tao da bi mogao ici i ispod prednjeg ruba koj je ispod zvucnika
moguce da ce horne i bit nagnute malo prema natrag
pustit cu sad frenda da se njima igra i slusa koj tjedan dva , pa cu morat i ja ...
malo mjerenja , slusanja ,, druzenja itd...
imam jedan Markaudio alpair 7 koj bi zelio isprobat i dva tang banda od 4 incha isto
jedno vecer sam i slusao jedan zvucnik s fe126com , bilo mi je bitno poslusat dal nema nekih pretjeranih smetnji u donjem i srednjem dijelu , kako bi bepo prekao cuti apen-ca
yoke napisao:impregniraj MDF i sperplocu sto prije...jer ti pocne reagirati sa vlagom iz zraka te su moguce mikro pukotine u slojevima, moze doci do cjepanja MDFa
susenje MDF-a je malo specificno istina al do nekih pretjeranih pucanja ne vjerujem da ce doci...
prve zvucnike koje sam radio njime odmah bi i dovrsio iz vana , stukanje farbanje i glancanje
to bi bila greska... mdf se skladisti u jednim uvjetima a kad se ga donese kuci bude u drugim...
tako da vec nakon kojih mjesec dva poceli bi se vidit spojevi.. mjesta kitanja vijka i sl..
dat cu savjet prijatelju da ako mu se ne zuri.. da pusti horne u takvom stanju prvih pola godina pa cemo ih kasnije dotjerati kako spada