...nastavak...Mislivši da je mukama došao kraj, slavodobitno krenuh zatvoriti kućište. Na knap. K'o da je iz Japana.

Napokon su releji zakliketali, pustio audio signal, i gle čuda: tišina!
... Bože kako neki mogu gore,
a ja i Žuga ni na more....A onda nakon 2 minutnog razmišljanja, provjerih još jedanput pin-out releja i ugledah u kojem zecu leži grm.
Peta stvar koja je krenula po zlu: Eagle layout je dugačiji u odnosu na korištene releje. Ovakve stvari inače provjerim 6 puta, ali eto, izgleda da sam provjerio samo 5 puta što nije bilo dovoljno.
Promijenio i to, naravno uz opetovano demontiranje i psovanje.
Složio sve.
Uključio, kad.... svjetlo lagano treperi, releji kao da su pošandrcali.
Šesta stvar koja je krenula po zlu: provjerim ispravljačke diode, i jedna uspjela u međuvremenu crknut. Sisu joj j....
Za svaki slučaj kupio komplet nove komponente ispravljačke sekcije.
Sedma stvar koja je krenula po zlu: pukle 2 žičice. Počupao ih i stavio daleko kvalitetnije.
Osma stvar koja je krenula po zlu: odlemio se jedan potenciometar.
Napokon riješio sve nedaće, uključio, kad.... zuji opet. Ne više kao prije ali ide na živce.
Deveta stvar koja je krenula po zlu: nisam spojio mase napajanja zajedno. Naime, jedna napajačka sekcija se brine samo za mixer "itself", dok druga za VU driver, LED-ice i releje.
Kad sam ih spojio zajedno, ama k'o da šum tko rukom odnese!

Milina. Oduhativnom metodom zaključih da mikser radi izvrsno.
Sve ponovo skutijao. I pomislio: "devet krugova pakla je iza".
Uključio i idem napraviti finalni test:

I znate što?
Ima još krugova pakla.
Deseta stvar koja je krenula po zlu: iz nekog razloga nije zalemljena masa na činčevima trećeg kanala. Vjerojatno dok sam išao raditi rewireing.
I što sad? Odšarafljuj sve. Zalemi, pa zašarafljuj.
...bit će još...