Mikrotrend headamp

ON topic

Re: Mikrotrend headamp

PostPostao/la mishox » Čet srp 11, 2013 11:53 pm

... nastavak ...

Pošto mi se pokazao Cosmos potenciometar u ranijem projektu jako dobar, odlučio sam još jednom primjerku dati šansu:

Slika

E, a ovo je svinjarija. Pot ima relativno kratku osovinu, a kućište je malo čudno, tj, ima duplu prednju stranicu, morao sam nešto nabrzinu iskombinirati. Pa provizorno napravih spojnicu između potenciometra i originalnog "extension shaft-a". Malo ružnjikavo izgleda, ali se ne vidi kad je kutija zaklopljena :dance:

Slika

Malo potom montirani su i ostali prekidači (nakot):

Slika

Pa je sjela pločica samog pojačala:

Slika

Gužva u 16-tercu:

Slika

Slika

Slika

Izbušio 32 rupe promjera 2mm na pločici za VU metar:

Slika

A evo i njih:

Slika

Slika

Op, žica, žica, drma mi se kabanica:

Slika

Naravno, imam problem sa PIC mikrokontrolerom, pa je naručen novi. Očekujem ga da dođe iz Kine onda kad na vrbi rodi grožđe. Do tada se uređaj uguzio među ostalim kompomentama:

Slika

Slika

A sada impresije:
- šuma nema. Ni malo. Nula. Zvuk :dance: :violin: :clap: A šta reći. Odličan. Nisam pod impresijama pod kakvim sam bio prije 10-ak godina ponajprije zato što sam puno toga proradio na kvaliteti zvuka, pa se nekako naviknuo. Ali je jaaaako dobar. Konačno ponovo slušam zvuk na slujama.
---------------------
http://www.misho.info
mishox

PostPostao/la ziki » Pet srp 12, 2013 12:28 pm

Bravo :clap: . Za ne povjerovat, ali osim što imam projekt u ladici, imam raskopan isti taj mali tuner :D .

Vidje malog Cyrusa :) , kako si njim zadovoljan? Mogao si i sliku kompletnog setupa nabaciti.
ziki

PostPostao/la mishox » Pet srp 12, 2013 12:49 pm

fala, dakle a što čekaš? :D počni sa izradom.

Malo govance od Cyrrus pojačala predobro odrađuje svoj posao. Tako dobro da sam (privremeno) prekinuo jedan DIY uradak.
Budem poslikao i nabacio koju još sliku.
---------------------
http://www.misho.info
mishox

Prethodni

Vrati se na: Kompletni projekti