... nastavak ...Počeo sam sa najomraženijim dijelom posla. A to je izrada stražnje stranice. Počinje se od konektora za struju:

Naknadno će se pokazati da je prevelik pa ću morati nešto odvratno iskemijati da se ne vidi prevelika rupa. Nadalje, debljina je 1mm te će biti malo muke oko učvršćenja konektora. To vrijedi pogotovu za činčeve jer su obično namijenjeni za minimalne debljine lima od 2 mm. Uglavnom, ništa što već ranije nisam uspješno "rješavao".
Pojačalu će biti potrebno osigurati nešto više zraka zbog hladila koja su vodoravno unutra. Pa sam skont'o da malo više provjetrim stražnjicu (ne moju).
Rokaj Miki!

Ranije napomenuh, radi se o 35 mm kruni za drvo koja je jako precizna i na alu limu. Pogodna je za debljine do 2 mm.
I kad se pos'o privede pri kraju po ovom pitanju, onda to ispadne ovako:

Krugovi u žitu.
Bilo je drndanja s ovim dremerom, jer se primer a i ostala boja bolje hvata.

Također, postavljena je mrežica i na ovim rupama:

Budući da jedna strana originalne kutije ima proreze i na dnu, isto sam učinio i sa druge strane:

Naravno, i njih sam "zakrpao" mrežicom.
A sada poslastica za sa ispranim mozgom hi-end audiofile: C.M.C konektori:

Malo me opalilo po džepu. U audiofiliji je potreban onaj osjećaj kao kad si kod skupe kur... [peep].
Riječ je o non magnetic konektorima, nadnaravnog karaktera

. Ovi za zvučničke izlaze su od tzv. "crvenog bakra". Radi se o nekakvoj leguri nečega s nečim (primijetite kako prosta proširena rečenica sadrži 3 nepoznanice).
... to be more ...