Khadgar2007 napisao:Hvala na korisnim innformacijama Davorine. Ja sam baš razmišljao da dodam još dvije cijevke u onaj moj SPUD te tako zamijenim pcl85. Jedno pitanjce vezano za d3a, negdje mi je u mozgu informacija da one imaju tendenciju biti mikrofonične,dobro ovdje se ne radi u phono preampu ali svejedno.
i siguran sam da odlično svira,koje su mu dimenzije?Pao Pepeo napisao:Jestu li i pri korištenju ove cijevke bili prisutni problemi oko uparivanja cijevi po kanalu??? kako vidim ovaj puta ih imaš samo 4.I mislim da mikrofoničnost kod ovog pojačala ne brine pretjerano nikoga iako sam imao priliku poslušat 2w snage na jednim hornama nedavnopa ipak znam da su dobre vibre moguće uz ovaku kombinaciju.
Inače pojačalo mi se jako sviđa jer je posebno,svaka časti siguran sam da odlično svira,koje su mu dimenzije?
Klokan napisao:Ima li netko pri ruci neki tekst koji govori o toj famoznoj mikrofonicnosti? Nije mi u potpunosti najjasnije sto to znaci.
Pao Pepeo napisao:I mislim da mikrofoničnost kod ovog pojačala ne brine pretjerano nikoga
Vrati se na: Kompletni projekti
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost