P.S. A rekao da ne slušam domaće na HIFI-u. Afion sam slušao zadnjih dana ...
Dean napisao:Natali Dizdar?
Massimo? ( Dodirni me slučajno)
tom_hifi napisao:Minea?![]()
Dean napisao:Natali Dizdar?
Massimo? ( Dodirni me slučajno)
harkonen napisao:Da, a u produkciju "Mrtve prirode" se pačao čak i Ian Gillan. Meni kao Gillanistu dovoljno.
A John McCoy ,onaj ćelavi Gillanov bassist, bijaše producent Buvlje pijace. Opet mi dovoljno.
Šteta što je kasnije nacionalističko prevladalo muzičko. Naša krčma.
zuzi napisao:Za slučaj da usfali prijedloga evo još jedan od mene
Dino Dvornik - Zašto praviš slona od mene /razlozi prijedloga uglavnom isti kao i kod Regate/
tubeman napisao:Možda bi bilo dobro napraviti (mada i toga već ima podosta) CD s nekim referentnim stvarima kojima se može procijeniti funkcioniranje samog uređaja.
To barem donekle može zamijeniti nedostatak ozbiljnijih mjernih uređaja.
Npr. ono, lijevi - desni kanal, kiloherc, roza šum, bijeli šum, swing, različiti oblici signala na značajnim frekvencijama, ton jednolike amplitude različitih oblika od 20-20000 i sl.
To može pomoći kod uštimavanja uređaja jer signal generatori nisu prečesta roba, a najveći broj onih koji se pronalaze (pogotovo oni jednostavni s mikrokontrolerima) nemaju minimum preciznosti i kvalitete signala.
Signal iz CDP-a je uglavnom puno bolji od toga.
Problem jednostavnih generatora je i nedostatak mogućnosti generiranja kompleksnih signala. itd.. itd...
A to je li za testiranje bolji Private investigation ili Volim volim žene treba ostaviti svakome ponaosob![]()
Na kraju se najčešće sve svede na ono "gle kak' žajga..."![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost