Prototip je radio dobro pa da se pokusam vratiti u to stanje. Dakle, stereo pojacalo, hladnjaci su dimenzija 17x17x5 cm, switcher okomito na prednjoj ploci, a zastita okomito na straznjoj. Ali sad imam fine hladnjake koji su 16x15x5 cm, i zbog visine switcher i zastita vise ne stanu u okomitom polozaju. Stavio sam switcher na dno kutije, ogradio ga aluminijskim profilima i na njih montirao zastitu. Naravno, za novo kuciste trebalo je novog aluminijskog profila. Steta monoblokova, ali sve za bolji zvuk...
I evo novog pojacala tik pred zatvaranje odozgo...
CFA-M-367.jpg
CFA-M-368.jpg
CFA-M-369.jpg
I vratila se dinamika i autoritet. No, imamo i malo shuma kad se zabije uho u trubu zvucnika, a do sad ga ni u jednom slucaju nije bilo. Kuciste je malo, raspred bas i nije idealan, vec "kako je moglo stat". I ocito je da se negdje kupi malo shuma. Na 30cm od zvucnika to se ne cuje, ali znam da je tamo...
Kroz slusanje od sljedeca dva tjedna, ustanovio sam i da nedostaje nesto od najfinijih detalja, one iskricavosti koju pojacalo moze dati. Valjda je tome isti uzrok kao i onom shumu.
Zna se sto sljedi dalje...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.