Namontirao pojacalo u sistem. Mini Aleph letio van, a zasjeo ovaj Jura... Vec neko vrijeme usviravam GainWire 2 na miniju, ali da bi borba bila fer, prikljucio sam cjevno pretpojacalo s kojim mi Aleph 3 najbolje svira, jer ovaj J je ipak konkurencija trojki. Spojeno, upaljeno, svira... bez ikakvih problema, ni traga od shuma, bruma, samo tisina kad nema signala.
Kako svira? Na prvu ruku rekao bih dobro, cak vise nego dobro. Kad su startali Alephi 3 i mini, nisu odmah svirali tako dobro. U startu je pojacalo bilo malo povuceno, rezervirano, bas nedovoljan, dinamika smanjena, detalji lagano zamrljani, ali ispravnog timbra i brzine. Kako je vrijeme prolazilo i kako se pojacalo grijalo zvuk se poboljsavao. Bas se produbio, brzina jos povecala, i detalji se bistrili, pokazalo je da moze i ugrist' kad treba. Jos je to daleko od savrsenog, ali jos je i rano. Sjecam se kako sam se s Alphom 3 natezao preko mjesec dana dok nije pravo zasvirao. Kroz to vrijeme je prolazio kroz razna mutiranja, cas bolji, cas losiji... A i mini Alephu je trebalo dosta dok je postigao cvrstocu i autoritet u zvuku. Ocito ce i ovome trebati dosta vremena, no pocetne naznake su dobre. Za sad sam zadovoljan, cak i vise nego zadovoljan...
Inace, premjestao sam pojacalo tamo-amo dok se nije usidrilo u sistem. Pojacalo je tesko, to sam vec spomenuo, ali je i vrlo kruto i cvrsto. Nema uvijanja, nema savijanja, cak i bez poklopca nema nikakve razlike, kao da je sve iz jednog bloka. Okvir od jakih L-profila i dovoljno inox vijaka M4 ucinili su svoje...