ivmilicevic napisao:Može li malo više detalja izradi kućišta? Nabavio sam isto pojačalo, i sada tražim neko prikladno kućište i za pojačalo i za napajanje(20v,4.5A, punjač od laptopa). Ovo izgleda odlično, samo mi treba malo podataka o konstrukciji
Khadgar2007 napisao:Edisone, da ti pošaljem ono "pomagalo" koje sam napravio za otkrivanje EM smetnji ako dolaze od uređaja?Ili rastavi neki stari trafo i namotaj cirka 400-600 namotaja žice pa možeš provjeriti da li je do oklapanja ili nešto sasvim deseto.
ivmilicevic napisao:Iskreno, fm radio ne koristim tako da mi to ne predstavlja nikakav problem. E sada ide zanimljivi dio: na ebayu sam nabavio "mp3 bluetooth decoding module". Osim usb-a i bluetootha, ima i fm radio koji radi bez ikakvih smetnji. Antena je improvizirana od obicne zice, samo zalemljena. Cijena modula je 9-10 dolara, nije skupo ako ti treba Fm radio
To je (naveliko) poznata mana. O tome se piše od 2006. ako se ne varam...Edison napisao:ivmilicevic napisao:Svi lijepo rade, ali im svima i lijepo smeta ovo pojacalce. Cudno da to nije nitko otkrio na velikom DIY forumu, a tema se vuce na 550 stranca...
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju