audio kutak napisao:trebao bi znati da elmatis nabavlja trafoe iz raznih izvora tako da ne možeš po jednom trafou suditi...
s@ki napisao:pogotovo kad zašlusaš sekundare a?
Klokan napisao:audio kutak napisao:trebao bi znati da elmatis nabavlja trafoe iz raznih izvora tako da ne možeš po jednom trafou suditi...
Ha, citati valjda znam a oznaka proizvodjaca ne laze.
Klokan napisao:Ma bolje na zvucnik, skoro je isti efekt samo sto umjesto vizualnih i slusnih efekata imate samo kratke slusne efekteaudio kutak napisao:trebao bi znati da elmatis nabavlja trafoe iz raznih izvora tako da ne možeš po jednom trafou suditi...
Ha, citati valjda znam a oznaka proizvodjaca ne laze.
S druge strane u novom ampu imam Kolarekov toroid (uz koji sam dobio set za montazu, dok uz onaj nisam) koji jako malo zabruji pri paljenju (to mislim rijesiti termistorom u primaru) dok je u radu pojacala prakticki necujan (cuje se samo sa uhom prislonjenim na drvo gornje kutije).
audio kutak napisao:tom_hifi napisao:Svaka čast Kolareku i tebi kutak na gledanju na uštedu, jer, ruku na srce, nije baš bajno vrijeme za razbacivanjem, no, što se tiče motanja toroida, Kolarek i Trafo Sv. Nedjelja ne stanu u istu rečenicu. Čak ni općepoznati Trafomatic iz Srbije, koji rade navodno najbolje toroide, ne mogu neke stvari namotati kao Trafo iz Sv. Nedjelje. Stoga, kad je riječ o toroidu, Trafo Sv. Nedjelja je za mene prvi i zadnji odabir. Amen
tomek, meni je dosta "narodni auto"... neka sredina, ne trebam mercedesa a pogotovo ne bentleja...
uostalom, svatko radi kako može i sa čime može (nadam se da se g. štovani Precednik neće ljutiti što ga citiram)
Ovo nije natjecanje čiji je veći, jači, bolji... ovo je forum samograditelja sa raznolikim znanjem
i platežnim mogućnostima....
Kolarek mi je namotao nekoliko mrežnih trafoa i sa svima sam zadovoljan i nemam nikakvih primjedbi,
osobno znam još nekoliko ljudi koji su njime zadovoljni...
Što se tiče izlaznih trafoa, tu je g. Branko puno kvalitetniji i to se u praksi pokazalo...
spominješ taj Trafomatic iz Srbije....ja nigdje nisam pročitao da oni rade "najbolje" toroide....s druge strane,
ne zaboravi koliko su oni trafića do sada prodali i koliko zadovoljnih mušterija imaju, a sigurno imaju i nekoliko
nezadovoljnih (kao i svi ostali)... to što neke stvari ne mogu namotati (ne žele, ne znaju, nemaju iskustva)
ne znaći da nisu kvalitetni.... nitko nije savršen...
tebi nijedan naš motač nije bio dobar pa si išao motati trafiće u Italiju.... Netko drugi bi isto tako mogao
reći da njihovi trafići ništa ne valjaju i da su bolji američki XYZ ili japanski CRK... kužiš poantu....
Tvrditi da netko dobro ne radi jer tebe to ne zadovoljava, jednostavno nije istina... nema smisla...
svaka roba ima svog kupca...
po meni najvažnije: uživajte u svojem uratku i zvuku...![]()
ps.da si ja kupim ono što želim (to moje oči žele) ne bi mi bilo dosta ni da kuću prodam niti oba bubrega....
mislim da je bespredmetno dalje govoriti o tome....
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 7 gostiju