Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...
Greška, jel? Spojim žicom?
tom_hifi napisao:Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...
dadod napisao:tom_hifi napisao:Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...
Pa zar ne vidis da je spojen iza GND out. Uzmi ohmmetar i provjeri, svi GND su spojeni.
tom_hifi napisao:dadod napisao:tom_hifi napisao:Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...
Pa zar ne vidis da je spojen iza GND out. Uzmi ohmmetar i provjeri, svi GND su spojeni.
To je noviji pcb na slici, ja imam plavi.Kod mene nije spojeno, provjerio ohm metrom, znači, moram spojiti.
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju