PS Regulator

Re: PS Regulator

PostPostao/la tom_hifi » Pon ruj 14, 2020 6:00 pm

Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...

PS regulator.jpg

Greška, jel? Spojim žicom?
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
tom_hifi

PostPostao/la dadod » Pon ruj 14, 2020 7:20 pm

tom_hifi napisao:Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...

PS regulator.jpg

Pa zar ne vidis da je spojen iza GND out. Uzmi ohmmetar i provjeri, svi GND su spojeni.
dadod

PostPostao/la tom_hifi » Pon ruj 14, 2020 8:35 pm

dadod napisao:
tom_hifi napisao:Damire, na plavoj sam pločici primijetio da GND nije spojen na GND-in ni GND-out, a prema layoutu bi trebao biti. Zaokružio sam crveno na slici. Znači, taj GND nema spoja nikakvog sa GND-in ni GND-out ...

PS regulator.jpg

Pa zar ne vidis da je spojen iza GND out. Uzmi ohmmetar i provjeri, svi GND su spojeni.

To je noviji pcb na slici, ja imam plavi. :) Kod mene nije spojeno, provjerio ohm metrom, znači, moram spojiti.
tom_hifi

PostPostao/la dadod » Uto ruj 15, 2020 7:17 am

tom_hifi napisao:
dadod napisao:

PS regulator.jpg

To je noviji pcb na slici, ja imam plavi. :) Kod mene nije spojeno, provjerio ohm metrom, znači, moram spojiti.

Zasto pokazujes sliku plocice koju nemas.
Kada budes spajao regulator ici ces na zvijezdu grounda, a onda s zicom spoji i taj gnd na zajednicku tocku gdje ide GND-out, GND iz pojacala i nula zvucnika.
Nadam se da je to jasno, negdje prije sam prilozio i sliku spajanja napajanja s PS regulatorom.
dadod

Prethodni

Vrati se na: Tranzistorska tehnika