tubeman napisao:@Tom-hifi
Nisam niti shvatio da si modificirao SONY-jaNiti da si napisao da je lošiji već sam komentirao usporedbu o "basu" koji je kod SONY-ja "lošiji".
Netko bi mogao shvatiti da je taj SONY onda ipak lošiji od ovog.
Ako je on prihvaćen kao referenca, onda bi trebao tako i zvučati. Bolje sigurno ne može, bar ne toliko da bi to moglo biti zamjetno, mada sam "bolje" i "lošije" već elaborirao
Malo diskusije uvijek dobro dođe jer može biti korisno ali do objave "pravih" grafova se neću više uključivati u temu jer ispada da samo nešto grintam
Ma ne, uvijek sam otvoren za bilo kakvu vrstu savjeta/kritike. Dapače, to i potičem. A najmanje od svega je, meni osobno, namjera ubijati struku i "nagrđivati" sheme ili nazovimo to bilo kako. Zato smo svi ovdje da se na vrijeme reagira i konstruktivno ide dalje.
Sony je odličan i vrhunski i da nisam njega imao, nebi iz ovog phono stupnja izvukao što sam, podsvjesno, očekivao. On je i dalje referenca jer se par 2SK170BL ne mogu mjeriti s toliko dobrim phono stupnjem, ali sada kako to radi, to je vrlo zadovoljavajući nivo i radi se više od detaljima i nijansama, nego prije, kada je bilo skoro neslušljivo (barem meni).
Uglavnom, generator imam ili laptop ili DDS kineski. Nešto bolje od toga nemam. Nisam ga još spojio na osciloskop, ali iskreno, ne znam ni koja mu je najmanja izlazna amplituda. Nadam se da ima toliko niski izlazni napon, 5mV. Ako se dobro sjećam, 0.5Vpp mu je najniži izlazni napon, što je 170mV RMS, a to je opet puno iznad traženih 5mV.