Odlučio sam registrirati se na vaš forum nakon što sam na AV sajmu u Sheratonu razgovarao s članovima foruma o ovoj konstrukciji (inače mi je vaša soba najzanimljivija jer pokazuje što se uz nešto znanja, sluha, mašte i ideje može postići za razliku od bjesomučne utrke za naplaćivanjem što viših cijena za sve manje zvukovne pomake kod etabliranih proizvođača, a što je kako primjećujem redovito posjećujući ovu manifestaciju trend)
Ova se konstrukcija sasvim slučajno našla kod mene i do sad je tjerala subwoofer u kućnom kinu (neka Seas samogradnja koju sam nabavio preko 'Njuškala' i koja radi odlično) pa sam primjećujući da bi stvarčica mogla raditi i neki ozbiljniji posao odlučio spojiti je u sistem za slušanje glazbe (NAD 502, srebrni DIY interkonekt, Spica TC-60, Mogami 3103 zv.kabel) i...Stvarčica je deklasirala NAD 302 koji se prije nalazio u sistemu (znam što mislite, ali nije se baš našlo novaca za nešto dostojno zvučnika...čak sam mislio da to solidno svira dok prijatelj nije donio svoj ECI 4 da isprobamo)
Pojačalce se zaista iskazalo i čak se u nekim elementima pokazalo boljim i od ECI, međutim...da ne bilo sve bilo 'cvjetna livada' pojavio se i jedan problemčić. Separacija kanala nije kakva bi trebala biti tj. na CD-test ploči 'Hi fi Media' lijevi je kanal ponešto pomaknut u sredinu i tiši od desnog i njihovo pozicioniranje nije onakvo kakvo bi trebalo biti
Da dalje ne duljim, evo slika pa će možda netko prepoznati o čemu se tu radi

Nadam se da nisam udavio (možda bi thumbovi bili praktičniji)