Projekat originalno osmišljen od strane W. Marshall Leach.
http://users.ece.gatech.edu/mleach/lowtim/" target="_blank
Napravljeno je nekoliko klonova a među poznatijim su oni od Delta Audia, napravljeni u dvije verzije : 6 I 10 izlaznih tranzistora
http://www.noermoelle-rasmussen.dk/Delt" target="_blank ... -Clone.htm
Izabrani su MJL4281A i MJL4302A izlazni tranzistori, napajanje će biti do +-70V, prema autoru tranzistori bi uredno trebali raditi sa tim napajanjem i zvučnicima 4Ohma.
Nakon borbe sa gerber fajlovima objavljenim na prije navedenoj stranici, izvukli su se predlošci za izradu pločice

IMAG0603-1 by saki_zg, on Flickr
fotka s moba a i baš neznam kako ulovit odjednom oba sloja... al uspjela je super

IMAG0604-1 by saki_zg, on Flickr

P4120293 by saki_zg, on Flickr
Prvi problem: dvostrana pločica bez metaliziranih rupa i via. Naravno, sve se da izbjeć kad se pločica dizajnira za DIY, a obzirom da nemogu napraviti metalizirane rupe snać ću se ovako.
Paricu iz UTP kabela sam ogulio i ona će služiti za povezivanje gornjeg i doljnjg layera.

P4120298 by saki_zg, on Flickr
Slijedi "šivanje" pločice

P4120300 by saki_zg, on Flickr

P4120302 by saki_zg, on Flickr
Tinol ću kasnije ionako razvuć, a zasad izgleda ovako

P4120305 by saki_zg, on Flickr

P4120308 by saki_zg, on Flickr
blokove koje je trebalo lemiti i sa gornje strane rijesavao sam tako da sam nakrcao relativno dosta lema s gornje strane, zalemio, te zagrijao s donje da malo "padne"

P4130312 by saki_zg, on Flickr
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I tu negdje sam shvatio da se nikako ne isplati ić dalje obzirom na izvedbu pločice. Das am jus am od početka crta stavio bih dodatne vie za spojiti top I bottom layer no kako je ova bila predviđena za profi izradu toga nije bilo.
Spajanje ispod blok kondenzatora još može proć no ispod velikih elektrolita nikako a da ne riskiramo skori kvar na uređaju.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i tako... ipak se na kraju odlučilo za profesionalnu pločicu. deblji bakar, metalizirane rupe, solderstop maska.

IMAG0864 by saki_zg, on Flickr
pa se konačno i ulovilo vremena da se nešto i zalemi

IMAG0868 by saki_zg, on Flickr

IMAG0870 by saki_zg, on Flickr
Pauza od lemljenja, I ravno kod Deana kemijati kućište:

PC291048 by saki_zg, on Flickr

PC291047 by saki_zg, on Flickr
Testiranje šta je sfušareno

IMG_1027 by saki_zg, on Flickr
Pa malo ginekologije

IMG_1029 by saki_zg, on Flickr
Zasada dosta, iznutrie kasnije