Postao/la davorin » Sub kol 31, 2013 8:39 am
Hvala na slikama: Imam 10-ak komada QB5/1750, ali mi ih je bilo teško skidati s polica (na vrhu su!) i vaditi iz kutija za slikanje. Imam i jedan par TELEFUNKEN-ovih RS687 (tražim dugi par!) koje kotiraju među elektronkama kao ROLS-ROJS među automobilima.
Prvobitna namjera mi je bila koristiti TB3/1000 koja može u SE-Class-A1 dati preko 100W (poznata i dobavljiva 833 daje u A1 klasi samo 30-ak vati, ostalo je sve u A2), ali ih nigdje nisam mogao naći po razumnim cijenama.
Slijedeća po redu je bila TB4/1250 (imam jedan par) koja u A1 klasi može dati više od 75W, ali i njih ne mogu naći na ekonomičan način.
Na kraju sam se odlučio za relativno jeftinu i široko rasprostranjenu QB5/1750, koja nije trioda, ali se na zgodan način dobije od nje vrlo linearna trioda koja u A1 klasi može dati preko 80W.
Na ZUZI-jevoj slici je pojačalo firme NAT, koje se radi u Srbiji, ali ono radi na dosta niskom naponu i ne može dati deklariranu snagu (imao sam par na servisu i mjerenju!).
Elektronke sa moje slike (QB4/1100 i RS1002A) nisu za taj projekt, već za jedan jednostavni SE koji bi u čistoj A1 klasi trebao dati 60-70 vati izlazne snage, a koji je u daljoj perspektivi. Radio sam probe sa startom SMPS ispravljača za grijanje pod punim teretom, ali niti puno jači SMPS od nominalno potrebnog (treba 5V/15A) ne može startati s hladnim elektronkama, pa će tu još biti posla!