s druge strane, nemoj se u malog ZTE-a previše pouzdat. postoji razlog zašto su ga mnogi operateri u svijetu škartirali
Da ne pričam o ekstra zanimljivom dizajnu s cvjetićima na rupama za hlađenje
s@ki napisao:Koji si router dobio/vratio od Tcoma?
Ukoliko se radi o Thomson 780WL, 782, Siemens sx763 ili novodostupnim ADB za njih te mogu zajebavat.
Za Zyxel, Siemens 555, DLINK i sl stare uređaje vjerujem ne jer ih ni tehničari ne vračaju prilikom zamjene na smetnji i sl.
O čem se zapravo radi:
Pred cca 3-4 godine je Tcom promjenio politiku vezanu uz opremu i sva oprema od tada zamjenjena ili prodana postaje vlasništvo Tcoma a ne korisnika kako je bilo do tada. Tu praksu imaju gotovo svi operateri.
Naime, prije toga si ti bio odgovoran za modem te si u slučaju kvara na istom a da nije pod garancijom imao opciju produljiti ugovor i dobit ga za kunu ili platiti, ako se ne varam 800kn jednokratno.
Nakon promjene tog pravila u slučaju bilo kakvog kvara Tcom ti sam mjenja router no očito si ga na kraju korištenja usluge dužan vratiti no koliko je zapravo taj period nisam 100% upoznat obzirom da nemam doticaja s onim nakon što korisnik ode.hmmmm....zapravoi imam u onom trenutku kad pređe drugom operateru![]()
ako će ti faliti koji dio ili komplet router javi pa...
pamook napisao:btw, ja totalno izbjegavam odlazak u onaj T-centar u gradu jer su toliko bahati i neljubazni da mi je zadnji put instant dosao zastitar puhat za vrat ....
s@ki napisao:joj sad bi rekao nešto al moram šutit.
s druge strane, nemoj se u malog ZTE-a previše pouzdat. postoji razlog zašto su ga mnogi operateri u svijetu škartirali
Da ne pričam o ekstra zanimljivom dizajnu s cvjetićima na rupama za hlađenje

micro napisao:operater: da li ste uredjaj ukopcali u napajanje?
ja: ja sam prvi moj PC vec 1992 godine popravljao lemilicom , ne zaj**** me.
operater: tehnicar ce doci kod vas provjeriti sta nije u redu

micro napisao:operater: da li ste uredjaj ukopcali u napajanje?
ja: ja sam prvi moj PC vec 1992 godine popravljao lemilicom , ne zaj**** me.
operater: tehnicar ce doci kod vas provjeriti sta nije u redu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju