DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la s@ki » Čet ruj 05, 2013 3:10 pm

joj sad bi rekao nešto al moram šutit.

s druge strane, nemoj se u malog ZTE-a previše pouzdat. postoji razlog zašto su ga mnogi operateri u svijetu škartirali :)

Da ne pričam o ekstra zanimljivom dizajnu s cvjetićima na rupama za hlađenje :lol:
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Čet ruj 05, 2013 3:11 pm

s@ki napisao:Koji si router dobio/vratio od Tcoma?
Ukoliko se radi o Thomson 780WL, 782, Siemens sx763 ili novodostupnim ADB za njih te mogu zajebavat.
Za Zyxel, Siemens 555, DLINK i sl stare uređaje vjerujem ne jer ih ni tehničari ne vračaju prilikom zamjene na smetnji i sl.
O čem se zapravo radi:
Pred cca 3-4 godine je Tcom promjenio politiku vezanu uz opremu i sva oprema od tada zamjenjena ili prodana postaje vlasništvo Tcoma a ne korisnika kako je bilo do tada. Tu praksu imaju gotovo svi operateri.
Naime, prije toga si ti bio odgovoran za modem te si u slučaju kvara na istom a da nije pod garancijom imao opciju produljiti ugovor i dobit ga za kunu ili platiti, ako se ne varam 800kn jednokratno.
Nakon promjene tog pravila u slučaju bilo kakvog kvara Tcom ti sam mjenja router no očito si ga na kraju korištenja usluge dužan vratiti no koliko je zapravo taj period nisam 100% upoznat obzirom da nemam doticaja s onim nakon što korisnik ode.hmmmm....zapravoi imam u onom trenutku kad pređe drugom operateru :lol: :doh:

ako će ti faliti koji dio ili komplet router javi pa... :whistle:

upravo to - sad vise nisi ti vlasnik opreme nego iskljucivo T-com.

jucer mi je bio T-comov terenac radi odjave ISDN-a i morao instalirati novi router/modem, imao sam stari crni tonson i taj je radio valjda 5 ili 6 godina, ali nije sposoban odraditi i voip pa ...

uglavnom, pokazao mi covjek na njihovoj aplikaciji na kompu - tocno pise koja je oprema, serijski broj iste, i tko je vlasnik.

Micro, ako zatreba nesto od opreme - vici :handgestures-thumbup: , a za kutiju - LOLcina :doh:

btw, ja totalno izbjegavam odlazak u onaj T-centar u gradu jer su toliko bahati i neljubazni da mi je zadnji put instant dosao zastitar puhat za vrat (vidio je da sam zamracio), a kad sam se zalio na doticne - rekla mi teta na informacijama da za utjehu vidi da imam dosta nekih bodova, pa mogu dobit bade-mantil u njihovoj prekrasnoj boji, ako hocu :icon-eek: :angry-screaming:

za razliku od te ekipe, decko koji je jucer bio obavit tehnicki dio je bio vrlo ljubazan, a pogovo kad je vidio lampe u dnevnoj :lol: ... ispostavilo se da je i on jedan od bivsih silicij korisnika koji se vratio na vakum (mislim da rece da je Prima Luna u pitanju) :lol:

eto, great conversation piece :D :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Čet ruj 05, 2013 3:28 pm

pamook napisao:btw, ja totalno izbjegavam odlazak u onaj T-centar u gradu jer su toliko bahati i neljubazni da mi je zadnji put instant dosao zastitar puhat za vrat ....

potpisujem!!
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la s@ki » Čet ruj 05, 2013 3:53 pm

i sad uzmite u obzir da radim s njima direktno zadnjih 7 godina... i vi se čudite kaj nisam baš normalan :lol:
s@ki

PostPostao/la micro » Čet ruj 05, 2013 4:42 pm

s@ki napisao:joj sad bi rekao nešto al moram šutit.

s druge strane, nemoj se u malog ZTE-a previše pouzdat. postoji razlog zašto su ga mnogi operateri u svijetu škartirali :)

Da ne pričam o ekstra zanimljivom dizajnu s cvjetićima na rupama za hlađenje :lol:

Ovaj nema rupe u dizajnu s cvjeticima za hladjenje, a i jako se malo greje , temperatura mozda 5 stepeni visa od okoline za razliku od thomsona koji je kurio kao u A klasi :D , grijao mi je cak i kuciste PC-a :D

Taj thomson mi je T-com mijenjao poslije mozda nekoliko mijeseci, potpuno ispravan a nije htio da uspostavi konekciju ,nazovem ja tehnicku pomoc T-coma dobijem operatera:

operater: da li ste uredjaj ukopcali u napajanje?
ja: ja sam prvi moj PC vec 1992 godine popravljao lemilicom , ne zaj**** me.
operater: tehnicar ce doci kod vas provjeriti sta nije u redu
micro

PostPostao/la s@ki » Čet ruj 05, 2013 4:51 pm

za one koji nisu, a imaju doma thomsona 780.
Upalite, pustite da radi par sati, okrenite naopačke i zviznite lagano po stolu s gornjom stranom kučišta.
šanse su 90% da će otpast neki od releja i tome slično :D
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet ruj 05, 2013 5:22 pm

Čuj barem tako ne trebaš odlemljivati dijelove sa njega već samo pokupiš otpale. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Čet ruj 05, 2013 5:35 pm

dobio sam ih tako oveću količinu na servis, i svi zveckaju... reko WTF... i onda probam ovo navedeno.. lol
uglavnom, ako imate dotični uređaj nemojte da vam padne na pod :D

fuck....sad sam tek shvatio koliko sam releja mogao pokupit :doh:
s@ki

PostPostao/la pamook » Čet ruj 05, 2013 6:38 pm

micro napisao:operater: da li ste uredjaj ukopcali u napajanje?

aaaarghhhhhh :laughing-rolling: :laughing-rolling:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet ruj 06, 2013 1:06 am

micro napisao:operater: da li ste uredjaj ukopcali u napajanje?

Ova izjava mi je stvarno uljepšala dan i nasmijala do suza. :lol: Na svu sreću nisam imao nešto posla sa tehničkom službom a i onda nije bilo ovakvih nebuloza.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica