Ja bih volio da se "poštuje" lista...
Tako znamo tko šta koji dan nosi, pa da se ne desi da u subotu bude 10 uređaja koji neće doći "na red" a u petak/nedjelju primjerice ništa...
Iako, kako sada stvari stoje, subota je "mršava"...
Stoga Gil, slobodno se upiši na listu pa da znamo s čime raspolažemo i što trebamo dovući sa sobom ( ono čega bude manjkalo )...
BTW ne želim biti gunđalo, ali još se uvijek ne zna tko će voditi brigu o sobi u petak i subotu
A sajam se bliži...
EDIT : Updejtana lista, valjda sam sve dobro pohvatao...
Petak 18.10.2013.
1. Midruzin : mali SET-a i jedan par zvučnjaka
2. Khadgar : Phono preamp- MM(Rod Elliott) i MC(Le Pacific), zvučnici Visaton FR13(trebao bi neke male stalke da ih postavim pa ako netko ima bio bih zahvalan da mi ih posudi), 13DR7 preamp(možda ako ga uspijem napraviti). E sada ako bude mogućnosti možda nagovorim prijatelja da donese moju izvedbu Harkonenovog 6n6p pojačala za slušalice. Svoj gramofon nosim jer to će mi biti izvor(analogija RULES!!) Možda ostajem i u subotu a možda i ne. Trebam se čuti sa rodbinom ovaj vikend pa ću vidjeti.
3. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
4.
DEŽURNI KLJUČAR:
-----
Subota 19.10.2013.
1. Audio kutak : pojačalo STUDIO i mali Wharfedale 6 zvučnici
2. Yoke : Aleph X
3. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
4.
DEŽURNI KLJUČAR:
-----
Nedjelja 20.10.2013.
1. Schultz : DAH-2 + Čip Trik zvučnjaci
2. sonny : Monacor/Focal zvučnjaci ( ukoliko bude bilo potrebno )
3.Yoke : Aleph X
4.the_bebe : onkyo sa cijevnim izlazom i male transmisije
5. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
6. Edison : mini pretpojacalao i mini Pass monoblokovi.
7.
DEŽURNI KLJUČAR:Schultz/sonny/the_bebe