AV Sheraton 2013 . DIY soba 18-20.10.

Re: AV Sheraton 2013 . DIY soba 18-20.10.

PostPostao/la gilhooley » Pet lis 11, 2013 12:23 pm

1. Midruzin : mali SET-a i jedan par zvučnjaka
2. Khadgar : Phono preamp- MM(Rod Elliott) i MC(Le Pacific), zvučnici Visaton FR13(trebao bi neke male stalke da ih postavim pa ako netko ima bio bih zahvalan da mi ih posudi), 13DR7 preamp(možda ako ga uspijem napraviti). E sada ako bude mogućnosti možda nagovorim prijatelja da donese moju izvedbu Harkonenovog 6n6p pojačala za slušalice. Svoj gramofon nosim jer to će mi biti izvor(analogija RULES!!) Možda ostajem i u subotu a možda i ne. Trebam se čuti sa rodbinom ovaj vikend pa ću vidjeti.
3. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
4. Gilhooley - power amp Black devil + passive att od 17 sati do zatvaranja

DEŽURNI KLJUČAR: Khadgar

-----

Subota 19.10.2013.

1. Audio kutak : pojačalo STUDIO i mali Wharfedale 6 zvučnici
2. Yoke : Aleph X
3. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
4. Audioamateri Elektrostrojarske škole VŽ - DAH1 i open baffle

DEŽURNI KLJUČAR:

Dean

Nedjelja 20.10.2013.

1. Schultz : DAH-2 + Čip Trik zvučnjaci
2. sonny : Monacor/Focal zvučnjaci ( ukoliko bude bilo potrebno )
3.Yoke : Aleph X
4.the_bebe : onkyo sa cijevnim izlazom i male transmisije
5. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
6. Edison : mini pretpojacalao i mini Pass monoblokovi.
7.

DEŽURNI KLJUČAR:Schultz/sonny/the_bebe
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la midruzin » Sub lis 12, 2013 5:39 am

Na žalost, moram otkazati svoj dolazak u petak u Sheraton, jer sam jučer dobio obavijest od bolnice da sam naručen za pretrage 18.10.2013.g. Šteta, pošto sam dovršio jedne nove mini BR zvučnjake s Westrinim ovalima i kipić praaudiofila (kip neandertalca - dar mog pokojnog prijatelja kipara Miroslava Capeka, koji sam redizajnirao i doradio u audio stilu). Možda navratim u nedjelju poslijepodne, ako ću voziti sina i njegovu ekipu na fax.
midruzin

PostPostao/la Zmajz » Sub lis 12, 2013 4:42 pm

Smiješ ti doći i u nedjelju, nije zabranjeno. A nije ni u subotu zabranjeno. Issto.
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la audio kutak » Uto lis 15, 2013 4:55 pm

mali update po pitanju dolaska i opreme jer sam uspio skuriti jedan bas driver, nepažnjom, naravno.... (sada sam kao MOD!) :o

Petak 18.10.2013.

1. Midruzin : mali SET-a i jedan par zvučnjaka
2. Khadgar : Phono preamp- MM(Rod Elliott) i MC(Le Pacific), zvučnici Visaton FR13(trebao bi neke male stalke da ih postavim pa ako netko ima bio bih zahvalan da mi ih posudi), 13DR7 preamp(možda ako ga uspijem napraviti). E sada ako bude mogućnosti možda nagovorim prijatelja da donese moju izvedbu Harkonenovog 6n6p pojačala za slušalice. Svoj gramofon nosim jer to će mi biti izvor(analogija RULES!!) Možda ostajem i u subotu a možda i ne. Trebam se čuti sa rodbinom ovaj vikend pa ću vidjeti.
4. Gilhooley - power amp Black devil + passive att od 17 sati do zatvaranja
5. Audio kutak : pojačalo STUDIO (ja nisam prisutan)

DEŽURNI KLJUČAR: Khadgar

---------------------------------

Subota 19.10.2013.

1. Audio kutak : pojačalo STUDIO (cijeli dan, također ću pomagati u ključarenju)
2. Yoke : Aleph X
4. Audioamateri Elektrostrojarske škole VŽ - DAH1 i open baffle

DEŽURNI KLJUČAR:

Dean

---------------------------------

Nedjelja 20.10.2013.

1. Schultz : DAH-2 + Čip Trik zvučnjaci
2. sonny : Monacor/Focal zvučnjaci ( ukoliko bude bilo potrebno )
3.Yoke : Aleph X
4.the_bebe : onkyo sa cijevnim izlazom i male transmisije
5. Zmajz : Mark Audio mar-Ken zvučnike sa stalcima (viđeno u Vž bez stalaka), Gainclone (sa 3886 čipom) ako ga dovršim do tad, pasivni preamp (atenuator s 50K prekidačkim potom) i svoje žice. CDP technics sl-pg480a, upravo sam ga upogonio i radi OK, (predviđam analogni dio ucijeviti, ali to za TF 2014). Ako se baš inzistira, mogu dofurati i grem, ali nemam gotovu phono sekciju.
6. Edison : mini pretpojacalao i mini Pass monoblokovi.
7.

DEŽURNI KLJUČAR:Schultz/sonny/the_bebe
Zadnja izmjena: audio kutak; Uto lis 15, 2013 9:48 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Master of disaster » Uto lis 15, 2013 6:27 pm

A-a, sad si me pretekao :lol: , ja nikada nisam skurio zvučnik. Mislim, one uštekane u 220 nećemo računati sad baš... :D
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la tom_hifi » Uto lis 15, 2013 7:09 pm

Bome ni ja ne znam kak si to uspio?
tom_hifi

PostPostao/la Master of disaster » Uto lis 15, 2013 9:27 pm

Jednostavno je zapravo; odrežeš kabel sa utikačem sa nekog rashodovanog kučanskog aparata za kojeg si slagao boljoj polovici da si ga odnio u smeće, a zapravo si ga vidovito sakrio u špajzu iza...
Uglavnom, žicu od utikača oguliš od izolacije i spojiš na + i - izvode na zvučniku, u utikač uštekaš u onaj produžni kabel sa nekoliko utičnica u nizu i prekidačem (poželjno je da taj prekidač nije premošten) tada taj produžni uštekaš u utičnicu na zidu, i zabava može započeti...

Čekaj.... ti misliš kako sam uspio ništa ne skuriti?! E, to su ti već velike tajne malih majstora... :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Uto lis 15, 2013 9:33 pm

Master of disaster napisao:....... kučanskog aparata za kojeg si slagao boljoj polovici da si ga odnio u smeće, a zapravo si ga vidovito sakrio u špajzu iza...
......................

:bow-yellow: :bow-yellow: :lol: :lol:

odajes tajne, al srecom na ovom forumu vrlo citanom od zenske populacije :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la sonny » Uto lis 15, 2013 9:44 pm

Vidim ja nisam jedini cijepljen od nogometa...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la audio kutak » Uto lis 15, 2013 9:51 pm

Master of disaster napisao:A-a, sad si me pretekao :lol: , ja nikada nisam skurio zvučnik. Mislim, one uštekane u 220 nećemo računati sad baš... :D

skurio sam ga tako da sam spojio dvd na izlazno pojačalo, stavio cd i stisnuo play.... i ode skoro 2V na ulaz ampa... :doh:

od silne buke cijeli dan nisam ni skužio da bas ne radi, mislio sam da sam skurio izlazne tranzistore.... :lol: :lol: :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: AV Sheraton