DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri stu 06, 2013 9:45 pm

6mm ti je 680kn kvadrat pa računaj. ili 3mm ti je 400kn
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » Sri stu 06, 2013 9:52 pm

Khadgar2007 napisao:6mm ti je 680kn kvadrat pa računaj. ili 3mm ti je 400kn

Pa pito te čovjek za 5mm.... ;)
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Edison » Sri stu 06, 2013 10:15 pm

Uzmu od 6mm pa ga Khadgar lako "ispolira" na 5mm... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri stu 06, 2013 10:43 pm

Nema 5mm.
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Čet stu 07, 2013 12:34 am

Khadgar2007 napisao:6mm ti je 680kn kvadrat pa računaj. ili 3mm ti je 400kn

znaći, oko 100 kn.... ok, treba i 6 rupica izbušiti za šarafe a možda i većee rupe za hlađenje.... kako sa tim stojimo?

Khadgar2007 napisao:Nema 5mm.

ima kod mene u Gorici samo mi ne pašu dimenzije a ona od metra mi je tu mač! :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet stu 07, 2013 1:35 am

Ovako, trebam vidjeti kakve on ima komade. Jer nije mu nešto drago kada ostane od ploče komad koji ne može nigdje iskoristiti. Baš sam kod njega nešto uzimao pleksi za jedan pasivni preamp i na kraju sam uzeo količinu za dva preampa,ne radim sebi tako da ajde taj dodatni trošak na svoju ruku/džep mogu preživjeti.
Druga stvar trebam vidjeti kod njega koje dimenzije točno ima i sl. onda ti javim. Također sam ovih dana zapravo već duže vrijeme mi stoje neke stvari kojih se sada lagano riješavam a bome imam posla oko izrade nekih kutija i napajanje i sl. pa ako može čekati neko vrijeme bilo bi super.
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Čet stu 07, 2013 1:53 am

Khadgar2007 napisao:Ovako, trebam vidjeti kakve on ima komade. Jer nije mu nešto drago kada ostane od ploče komad koji ne može nigdje iskoristiti. Baš sam kod njega nešto uzimao pleksi za jedan pasivni preamp i na kraju sam uzeo količinu za dva preampa,ne radim sebi tako da ajde taj dodatni trošak na svoju ruku/džep mogu preživjeti.
Druga stvar trebam vidjeti kod njega koje dimenzije točno ima i sl. onda ti javim. Također sam ovih dana zapravo već duže vrijeme mi stoje neke stvari kojih se sada lagano riješavam a bome imam posla oko izrade nekih kutija i napajanje i sl. pa ako može čekati neko vrijeme bilo bi super.

nije hića.... ;) meni je bitno da je onih mjera a dal je veće, ne škodi... javi kad budeš mogao pa ćemo
vidjeti dalje...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Pon stu 11, 2013 11:12 pm

Riječani !
Nadam se da ste preživjeli današnji dan. Čuo sam se sa Shultzom, ali je prekasno da Vas sve zovem, pa eto javite se.....
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Pon stu 11, 2013 11:16 pm

yup, javite se prezivjeli :shock:

nemalo sam se iznenadio krenuvsi citat vijesti ( sto radim vrlo rijetko i s dozom otpora) vidjevsi da je vise- manje svuda bilo frke - osim ovdje gdje je zahladilo, kisa pada cijeli dan (i dobar dio jutra) ali od snaznih vjetrova i ostalih bauka - nista, cak ni "najave"...

nek vam krovovi budu na mjestu, a drvece uspravno... long and prosper, reklo bi se :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Edison » Pon stu 11, 2013 11:41 pm

Dean napisao:Riječani !
Nadam se da ste preživjeli današnji dan. Čuo sam se sa Shultzom, ali je prekasno da Vas sve zovem, pa eto javite se.....

Danas u Rijeci nije bilo pametno izlaziti na ulicu. Jutros sam se probijao do posla sat i pol u autobusu, i jos oko 40 minuta pjesice, jer busom nikad ne bih stigao. Svako toliko bi srusilo kakvo drvo na cestu, pa dok dodju vatrogasci i to ispile na komade i maknu, padne sljedece... Inace, po normalnom vremenu mi do posla treba oko 10-15 minuta autobusom, ili 40 minuta pjesice. Cak je i mene "laganog" bura pokusala par puta podici, i skoro joj je uspjelo, morao sam se pridrzavati za okolne ograde...

Drvece je jako stradalao, sve sto se nije moglo dobrano savijati popucalo je, tende su u rezancima, svuda dijelovi krovova i crijepova... Puno je automobila osteceno, dosta ljudi polomljeno... Sad je bura malo stala, vidjet cemo rezultate sutra...
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica