DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la davorin » Uto stu 12, 2013 12:06 am

Prošlu noć sam se vraćao s posla oko 1:30 (u noći), ali sam 2 puta morao stati nadomak grada, jer od gustoće padanja kiše uopće nisam vidio cestu. Izgledalo je kao da se vozim kroz vodopad! Kad sam stigao u Zadar, kiša je malo smanjila, ali na nekadošnjoj magistrali je tekla rijeka visine 20-25cm, na nižim automobilima je dopirala do ruba vrata! Mjestimično su po ulici stajali auti koji su se ugasili zbog prskanja visoke vode, a vozači nisu mogli niti izaći iz njih zbog visine i brzine bujice!
davorin

PostPostao/la Master of disaster » Uto stu 12, 2013 10:15 am

Bome, kvalitetno je se je ispuhalo. Ja sada zivkam sve koji su mi prigovarali da mi dvorište izgleda kao da je atomska bomba pala, da vide, jer sada stvarno tako izgleda. :lol:

Ovaj put je drveće stvarno fasovalo, i drvoredi i parkovi su prilično prorijeđeni. Kod mene u ulici je skinulo cijeli jedan krov, zajedno sa dijelom krovišta, pa ga je bura naganjala po ulici manje više u komadu. Rekao sam policajcu da mi se čini da ide preko 50kmh i da izvadi radar pa da ga kazni zbog prebrze vožnje, ali nije me ozbiljno shvatio... :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la davorin » Uto stu 12, 2013 10:17 am

Master of disaster napisao:... Kod mene u ulici je skinulo cijeli jedan krov, zajedno sa dijelom krovišta, pa ga je bura naganjala po ulici manje više u komadu. Rekao sam policajcu da mi se čini da ide preko 50kmh i da izvadi radar pa da ga kazni zbog prebrze vožnje, ali nije me ozbiljno shvatio... :mrgreen:

Možda mu se učinilo da je to krov s njegove kuće, pa mu odjednom nije bilo nimalo smiješno! :lol:
davorin

PostPostao/la Master of disaster » Uto stu 12, 2013 10:19 am

Hm, možda, uglavnom, izraz lica policajca ide u kategoriju "neprocijenjivo" :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la tom_hifi » Uto stu 12, 2013 10:32 am

Ne može se protiv prirode, nikako ... U Zagorju je pukao jaki vjetar i ima dosta poplava. Srećom što živim na uzvišenom, no, nije nimalo ležerno stanje vani. Nadam se da neće biti još gore.
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Uto stu 19, 2013 5:21 pm

molim nekoga ako ima neki procesor viška, AMD AM2 ili AM2+ te da je bar 4000 ili veći.... i bar neka
PCI-E grafa sa min. 256mb rama

krepala mi ploča i sve na njoj.... a neki dan mi takodje krepala ploča od laptopa.... baš nemam sreče u životu.... :(

dajem dijelove u zamjenu ili štogod dogovorimo.... sve ostalo po dogovoru na pm
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la stressman » Uto stu 19, 2013 6:20 pm

imam ja dva, mislim da su 2800 i 3000. pogledam...
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la ziki » Čet stu 21, 2013 1:13 am

Zamolim lika ako već prodaje zvučnike da ne stavlja sliku mojih zvučnika i moje sobe koju sam stavio na forumu, ali on opet.

http://www.njuskalo.hr/zvucnici/iskra-wide-range-zvucne-kutije-oglas-9057714

Mogao je barem uslikat i pokazat ono što prodaje.
ziki

PostPostao/la audio kutak » Čet stu 21, 2013 1:20 am

prijavi oglas njuškalu, moraju ga upozoriti ili maknuti...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la mishox » Čet stu 21, 2013 12:50 pm

dobro je da si rek'o da je tvoja. Ja mislio njegova ;)
---------------------
http://www.misho.info
mishox

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica