Ha, svatko prema veličini (ega) koji, by the way, najčešće nije u korelaci prema veličini ... čovjeka ......
Tek dvije slike radi ilustracije onoga što sam napisao:
Otprilike "opip" stanja u Gorskom kotaru.
Čista bljuzga i elektronika uopće ne reagira kada cijeli auto uredno klizi na desno

Sada se ti tu vozi 90 kada nema šanse za kočenje ili bilo kakvo suvislo skretanje.
Samo inkriminirani busevi idu koliko-toliko bez teškoća bezobzirno zapljuskujući ostale s bljuzgom.
Ne znam koliko puta sam imao vjetrobransko staklo pod totalno neprozirnim slojem više desetaka kila bljuzge.
Ova slika je iz još "naivne" faze kada nije bilo puno auta na cesti.

A ovako otprilike izgleda kada samo jedan auto zglajza, vjerujem zbog bedastoće, a ostali ga pokušavaju na brzinu zaobići.
Na kraju, svi ostali ispaštaju, čak se i ne ljute na dotične budale, tek s željom da se izvuku iz noćne more.
Jedno pet kilometara kolone i jedan sat načekavanja. Takvih je bilo više, a ova je nza ZG zaobilaznici.
Vjerujem da Bandić nije zbog gužve stigao polizati asfalt

Razumijem mladenačku neobuzdanost (mada ona traje sve dulje, barem onoliko koliko se živi kod mame i tate

), ali promet je vrlo izražen timski "sport", u kojem moraš doslovce poštivati pravila igre ako želiš u situacijama poput ovakve "preživjeti" i omogućiti to drugima.
Svi smo mi bili ili jesmo povremeno, više ili manje, željni adrenalina, ali moramo misliti na to da nismo sami na cesti.
Danas su mi svi ti konji i điđe samo pomoć za osiguranje svoje i tuđe sigurnosti.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......