Khadgar2007 napisao:Joe, hvala na konstruktivnom prijedlogu. Inače rijetko kontaktiram ebay osim u slučajevima kada mi nešto kasni ili nije stiglo,pa tako nemam pojma koga bi pitao.A ne vidim razlog zašto ne ovdje jer svi mi kupujemo preko ebaya a bome neki sigurno imaju puno više iskustva od mene.
Davorine, ne treba isprika, ali stvarno smanjivanje offtopičarenja bi moglo biti.Taj problem spominjemo već od jeseni. Ako se nema ča pametno reći onda bolje dignuti prste sa tastature,da to bi značilo manje aktivnosti na forumu ali barem bi većina postova bila kvalitetna.
Meni je na žalost glupo i dizati neke teme jer znam da će se naći hrpa offtopica ili neću dobiti konstruktivan odgovor pa tako neke stvari riješavam preko pm-a,skypa ili nećeg već trećeg.
Evo do sada nisam spominjao offtopičarenje i mogu reći imam veliku toleranciju na zahebanciju na forumu(jednostavno ignoriram sve ča smatram nepotrebnim) ali evo večeras me došla žuta minuta.
Evo ako ti nešto znači i meni fali ta opcija i požalio sam se njihovoj službi za korisnike. Kad i ako mi išta odgovore bit ćeš obaviješten.