DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la joe dalton » Čet sij 30, 2014 8:43 am

Khadgar2007 napisao:Joe, hvala na konstruktivnom prijedlogu. Inače rijetko kontaktiram ebay osim u slučajevima kada mi nešto kasni ili nije stiglo,pa tako nemam pojma koga bi pitao.A ne vidim razlog zašto ne ovdje jer svi mi kupujemo preko ebaya a bome neki sigurno imaju puno više iskustva od mene.
Davorine, ne treba isprika, ali stvarno smanjivanje offtopičarenja bi moglo biti.Taj problem spominjemo već od jeseni. Ako se nema ča pametno reći onda bolje dignuti prste sa tastature,da to bi značilo manje aktivnosti na forumu ali barem bi većina postova bila kvalitetna.
Meni je na žalost glupo i dizati neke teme jer znam da će se naći hrpa offtopica ili neću dobiti konstruktivan odgovor pa tako neke stvari riješavam preko pm-a,skypa ili nećeg već trećeg.
Evo do sada nisam spominjao offtopičarenje i mogu reći imam veliku toleranciju na zahebanciju na forumu(jednostavno ignoriram sve ča smatram nepotrebnim) ali evo večeras me došla žuta minuta. :twisted:

Evo ako ti nešto znači i meni fali ta opcija i požalio sam se njihovoj službi za korisnike. Kad i ako mi išta odgovore bit ćeš obaviješten. :mrgreen:
joe dalton

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet sij 30, 2014 11:31 am

Ajde idem se onda i ja žaliti. Više žalbi možda vrati tu opciju.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Pet sij 31, 2014 7:38 pm

...apsolutni rekorder, barem do sada.... paket poslan iz Litve 28.01. - jutros dostavljen meni na vrata :clap: :clap:

kad covjek pomisli da neke lokalne posiljke putuju po tjedan-dva :liar: :shhh: :shhh:

btw, bravo admin :clap: :clap: za dopustene velicine fotke od 1024x768 :obscene-drinkingcheers:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Pet sij 31, 2014 8:52 pm

Što si kupio i koliko košta? :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la davorin » Pet sij 31, 2014 8:58 pm

Dean napisao:Što si kupio i koliko košta? :mrgreen:

GU50? GM70? GK71? GU81? GM100? :mrgreen:
davorin

PostPostao/la harkonen » Pet sij 31, 2014 9:16 pm

Hm, i moj je paketi iz Vilniusa od 27.01. ove godine stigao k meni danas..... dakle, dogodilo se, pogodilo se.
Bez presjedanja.
Čari EU.
Sad kad smo to doživjeli, pamook, iskoristili smo svoju sreću i ne vrijedi nam da igramo loto više...
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la pamook » Pet sij 31, 2014 9:19 pm

ehhhhhh :lol: :lol:

malo oktal podnozja i malo nekih 6n3p-e... nek se nadje ... jebga, prodavac nije imao 807-ica :think:

ebesh loto, jos da nas mafija vitla za proviziju :? .... ovako fino, pomalo :D
pamook

PostPostao/la davorin » Pet sij 31, 2014 10:03 pm

pamook napisao:ehhhhhh :lol: :lol:

malo oktal podnozja i malo nekih 6n3p-e... nek se nadje ... jebga, prodavac nije imao 807-ica :think:

ebesh loto, jos da nas mafija vitla za proviziju :? .... ovako fino, pomalo :D

6N3P-E = dvostruka trioda za naponsko VF-pojačanje i oscilatore = 5670 = 2C51 = 6CC42
To nije zamjena za to što prodavač nije imao 807-ice!?
Prije bi to dakle bile 6P3S-E, koja bi mogla relativno dobro taditi na mjestu 807-ice?
davorin

PostPostao/la pamook » Pet sij 31, 2014 10:15 pm

nenenene, ove 6n3p-e su uletile tek tako, a raspitivao sam se za 807-ice... uzeo sam nekoliko oktal ruskih keramickih podnozja za šasiju, navodno posrebreni kontakti, a kad je shipping vec placen, malo sam se raspitivao za jos par stvari... na kraju uzeo i nekakva nixie podnozja (polovna) dosta jeftino... nek se nadje...

6p3s-e su cjenovno otisle dobrano gore (kupovao sam ih kad sam tek usao u cijevni svijet pred dvije godine, nabavio kineza Yaqin MC10-L bez cijevi, pa nabavljao 6p3s-e umjesto El34... bile su taman upola danasnje cijene... ehhh, da je bilo pameti, uzelo bi se koju vise :D )
pamook

PostPostao/la davorin » Pet sij 31, 2014 10:20 pm

Dobra zamjena za 807 su i 6P7S koje nisu poskupile (još!?), a trebaju i oktal podnožje koje je dostupnije. Ne treba nikakva prilagodba sa vrijednosti ostalih komponenti u odnosu na izvornu šemu.
davorin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica