Khadgar2007 napisao:jel to od onog litvanca koji dila one živine instrumente?

davorin napisao:Dobra zamjena za 807 su i 6P7S koje nisu poskupile (još!?), a trebaju i oktal podnožje koje je dostupnije. Ne treba nikakva prilagodba sa vrijednosti ostalih komponenti u odnosu na izvornu šemu.
pamook napisao:ehhhhhh![]()
![]()
malo oktal podnozja i malo nekih 6n3p-e... nek se nadje ... jebga, prodavac nije imao 807-ica
ebesh loto, jos da nas mafija vitla za proviziju.... ovako fino, pomalo
harkonen napisao:davorin napisao:Dobra zamjena za 807 su i 6P7S koje nisu poskupile (još!?), a trebaju i oktal podnožje koje je dostupnije. Ne treba nikakva prilagodba sa vrijednosti ostalih komponenti u odnosu na izvornu šemu.
A ti još po 807-cama i njihovim zamjenama? Tema je već davno otišla u drugom smjeru,
Alexa te skroz zbunija, e?
harkonen napisao:A da. No ne trebaju mu više. Meni stiglo desetak pride u onom paketu danas pa sam mu ih
baš poklonio. Šta ćeš kad je sav vražji.... a i vrijeme je da se makne od one kutije za kruh. S gumbima.
Khadgar2007 napisao:Hebemu miša...njemu daješ a on neće niti da spomene ono azurno svjetlo koje daju, a meni koji patim na to ništa...![]()
![]()
P.S.
Dobio sam nešto "besplatnoga" sa ebaya pa će sljedeći mjesec 110% ići jedna narudžba 4 komada 807 sa ebaya.Da se barem sa nečim krene,pa makar bio to relativno najjeftiniji dio pojačala.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 8 gostiju