@Khadgar
Za to si kupi neki mali (ali jači) cirkular kojeg se puno lakše može nekuda montirati.
Za motor od vešmašine treba kojekakvih prilagodbi koje koštaju više od novog cirkulara (naravno, ako ne računaš štap-kanap varijantu)

@Davorin
To je sasvim OK komad alata.
Sama snaga nije mjerilo već način prijenosa koji bi trebao biti remenski a ne preko zupčanika.
U suprotnom sve dosta brzo strada

Najveći problem je nabavka novih listova pila, pogotovo ako se radi o nestandardnim promjerima

Imam 4-5 komada sličnog alata, ali na kraju je jedini trajnije upotrebljiv ovaj na slici ispod koji je izgledom dosta sličan ovom tvom.
Promjer pile je 85 mm. Srećom je kod mene u kompletu bilo 6 komada raznih namjena.
Raspitao sam se za zamjenske, ali tu obično nastane muk

Došlo je i dosta rezervnih dijelova poput četkica, remena i sl. tako da nekako najviše volim Einhell u takvim slučajevima jer osim "garancije" postoji i servis"
Kod ovih Lidlovih možeš kod kvara u garanciji eventualno dobiti zamjenski (ako ga imaju).
Do sada sam imao samo jedan kvar (
onaj mali prenamijenjeni cirkular) za kojeg se mogao nabaviti motor, ali se popravak na kraju nije isplatio.
U stvari, više sam navijao za to da ond njega napravim postolje za glodalicu

.

Ovaj ima mogućnost podešavanja dubine reza (do 20 mm) i kuta tako da je vrlo zgodan.
Imam još jedan (kojeg sam uspio pronaći) koji je isto vrlo upotrebljiv, pogotovo za rezanje Al lima.
Rezanje ide puno brže nego s ubodnom pilom, pogotovo kod lima od 3-4 mm
Još brže ide s cirkularom, ali ovo je često puno spretnije.
E, za njega je umjetnost pronaći rezertvnu pilu (promjer nekih 4 cm - rezervna se vidi u najlonu)

@harkonen
Nemamo svi Deana u bliizni kad god nam zatreba

Ništa ne bacam. Sve mi treba.......