DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la deleted user » Sri lip 18, 2014 11:16 am

pamook napisao: :mrgreen: mislim da sam u zivotu otprilike odgledao taman toliko (kad se sve zbroji) :lol:

Drago mi je da nisam jedini takav, mislio sam da nesto sa mnom nije u redu. :oops:

PostPostao/la pamook » Sri lip 18, 2014 11:22 am

..s nama definitvno nesto nije u redu (cim smo na forumu ovoga tipa), ali to niposto nema veze sa naguravanjem napuvane kožurine za šesterocifrene brojeve :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Sri lip 18, 2014 11:30 am

Radije otići na "München audio show" i slušati kako zvuče uređaji koji koštaju ŠESTEROCIFRENE brojke (ima ih i za SEDMEROCIFRENE iznose!)! :mrgreen: :lol: :laughing-rolling:
davorin

PostPostao/la Master of disaster » Sri lip 18, 2014 12:55 pm

Mislim da se je ova priča odigrala kada su bile kvalifikacije za svijetsko prvenstvo ili tako nešto...
Uglavnom zove me ekipa kao i obično ako ću doć u garažu od jednog od nas- gledati utakmicu (citiram) ,gdje i obično prakticiramo tamanjenje alkohola i karboniziranog mesa, protegnemo usput mini-liniji malo nog...membrane a za to je uglavnom svaka izlika dobra pa tako i nogomet.
I tako... negdje u drugom poluvremenu preplavi me jedan od onih iznenadnih i naglih valova interesa za nogomet, pa priupitah najbližeg: -a s kime igra Rijeka? Ovaj :shock: :shock: :shock: Issss Hrvatska igra! :shock: :lol: :lol:
Toliko o nogometu :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la audio kutak » Sri lip 18, 2014 2:06 pm

do 9 godine sam redovno išao na Dinamove tekme, one u Zagrebu.... poslije jedne Dinamo:Hajduk, rezultat 0:0,
to mi je postalo totalno neinteresantno... paučina, mir, tišina.. toliko o nogaču..
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Sri lip 18, 2014 4:49 pm

'78 godine na radnoj akciji, bio sam (po sili) na tekmi Dinamo - Hajduk. Prije nekoliko godina , došao mi frend iz Kanade, pa sam s njim (morao) iči na Belgija - Hrvatska.. Točka. TV ne gledam....
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Pao Pepeo » Sri lip 18, 2014 6:08 pm

haha da kažem i ja svoju,znam ja jednog tipa :D koji već 9 godina radi na održavanju travnjaka Pulskog gradskog stadiona a nogomet ga ne može manje interesirati,također utakmice gledam jedino pod prisilom (kad je tekma radim pa moram biti tamo... :roll: :D )
Pao Pepeo

PostPostao/la Edison » Sri lip 18, 2014 6:34 pm

Ja bas nisam nesto lud za nogoloptanjem, ali vidim da ih ima i gorih od mene po tom pitanju... :lol:

Zadnji put sam bio na utakmici kad su na Kantridi igrali Hajduk i Panathinaikos, ali se vise ne mogu sjetiti prije koliko godina je to bilo, negdje oko 1996... mozda i prije. Ja sam tih godina isao fotografirati, ali nije me zanimao nogomet, vec navijaci i "kontra strana"... ;)

Armada-2.jpg

policaj-3.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la davorin » Sri lip 18, 2014 6:43 pm

Mislim da sam zadnji puta bio uživo na nogometnoj utakmici Dinamo-Vojvodina u Zagrebu u prvenstvu Jugoslavije koje je igrano 1974./7519., a koju je Dinamo na domaćem terenu izgubio sa 1:2 (ili sa 0:1 možda?).
davorin

PostPostao/la fixxxer » Sri lip 18, 2014 7:18 pm

11th round, Oct 20.1974
Dinamo - Vojvodina 1:1

:lol:
fixxxer

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica