DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la SaWa » Sri lip 25, 2014 7:13 pm

:laughing-rolling:
video...čiča...instrument...glazba...pamook....ludilo...vrhunski.... :clap: :lol: :lol: :lol:
SaWa

PostPostao/la Dean » Sri lip 25, 2014 9:15 pm

I veli on na kraju " Where is the button ? " :laughing-rolling:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto srp 08, 2014 1:50 pm

Da li netko zna jel postoji neki PDF printer koji može da napravi invert boje pri kreiranju PDFa? Ili da postoji neki jednostavni pdf editor u kojemu se to može napraviti.
Gledao sam po netu ali nisam našao ništa pametnoga osim savjeta da se instalira Adobe acrobat,rade razne skripte i slične stvari drugim riječima ništa jednostavno.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Uto srp 08, 2014 3:11 pm

pa napraviš invert colors u photoshopu i bok...

ili si sam nacrtaš pločicu :P
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto srp 08, 2014 3:42 pm

Našao sam način,zapravo netko ga je drugi našao a ja našao na googleu.Odem na CAM u Eagleu, onda pod Device "PS inverted" odaberem u desnom stupcu koje layere hoću da imam,kliknem "mirror" i sve ostale điđe-miđe koje se inače klikaju kada se radi pozitiv i to je to. Jest da se dobije neki ludi file ali Corel ga može lijepo pročitati kao i PDF i to je to. Manipulacija sa njime u CORELDrawu ne smanjuje njegovu kvalitetu kao sa bmp i ostalim rasterskim formatima,ali prednost pred PDFom je ta da se može iz njega napraviti invert color u corelu bez problema.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Čet srp 10, 2014 10:46 pm

...evo i jedan svijetli primjer trulog zapadnjackog kapitalistickog sistema, gdje je kupac, ma gdje bio, jednako vazan kao i da je lokalni politicar nevezane stranke, recimo član Ležarinističke crkve...

prije nekih 3-4 tjedna kupih ovo:

http://www.lc-power.de/index.php?id=436&L=1%29CASE%3A" target="_blank

radi pogona wave-makera u akvariju, a unatoc 24V/2A switcheru koji je stigao iz Sinaja, i pokazao se da veze nema sa 2A :twisted: (crknuti - par godina star - je dvostrukih gabarita od ovog novonaručenog, tako da nije ni čudo)... pregledali kutiju u lokalnoj trgovini informatičke opreme, piše do 24V / 3,75A.... otvorili kutiju, pregledali ciglu - pise na njoj do 24V 3,75A...

dodjem kuci - nema "nastavka" za 24V, samo oni dalje u tekstu na linku pobrojani, do 20V...

probam po netu, ne nalazim kako se "regulira" izlaz, jer svaki nastavak daje odredjenu voltazu, a ako se nastavak ne stavi, mjerim 15V i ni mrvu vise :think:

sad vec vidno raznjupan krenem pisati mail zvocajuceg tona drito u Allemagnu, ali na engleskom. I smirim ton, pa pomalo, cisto podsjecajuci da na nekoliko mjesta uredno pise da daje 24V 3,75A no medjutoa nula bodova za "nastavak" te da li se to radi o laznom oglasavanju, ili ja "nesto fulam"...

dva dana - stize email, da za koji uredjaj ja to trebam... ok, odgovorim, opet dva dana prodju.... javlja se drugi lik iz Allemagne, kaze uputili su mu moj upit, pa da pomogne... kakav promjer jack-a trebam i nek dam adresu da posalju...

:shock:

rekoh, mojnemebatje, di ovo ima... dao ja adresu, ishvalio ih na sve tipke (osim win tipke, nju mrzim), te mi stigne email sa slikom male koverte koja krece na put do mene iz Singapura :shock:

danas me postar obradovao sa istom, identicnom, i poslali mi - dva komada, uredno spakirana, o svom trosku...

nemam rijeci, osim da im idem sad napisat takav email hvale, da im ni face nece bit ravan po like-ovima :lol:

eto, svijetla tocka.... pa rekoh, da podijelim iskustvo :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la deleted user » Čet srp 10, 2014 11:02 pm

Sve je to meni jasno ali kako ta termoska zna kad je lje... upsss, kako taj L-konektor zna da je za 24V i natjera tu "ciglu" da dadne sve od (iz) sebe??? :o

PostPostao/la pamook » Čet srp 10, 2014 11:05 pm

ima 3 pina, jedan je vjerojatno nekakva "povratna regulaciona voltaza" ili neko slicno njesra preko otpora ili vec nekako... probao sam kopat po netu, al ne nadjoh, sjecam se da sam na newsima citao o punjacima sa "smart" pinom i varanju istih preko nekih ubacenih otpora, ali ne mogu vise naci tu temu (pretraga newsa preko goole newsa :roll: )

ne znam, al da ga ebesh - radi :P
pamook

PostPostao/la deleted user » Čet srp 10, 2014 11:06 pm

Nuff sed, vazno je da fercera! ;)

PostPostao/la pamook » Sub srp 12, 2014 10:43 pm

...eno fercera :D .... i to bez "treptanja" kao prethodno nabavljeni kinez od "dva ampera"...

zato se moglo malo jos pospremat, pa se i odvojio dio soli za tank u šupu, na suho, ali nije pod nogama :D

imam vise vrsta nego Kaufland :laughing-rofl: :laughing-rofl:

hvala mladitji Davorin i Damir :mrgreen: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingcheers:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica