...evo i jedan svijetli primjer trulog zapadnjackog kapitalistickog sistema, gdje je kupac, ma gdje bio, jednako vazan kao i da je lokalni politicar nevezane stranke, recimo član Ležarinističke crkve...
prije nekih 3-4 tjedna kupih ovo:
http://www.lc-power.de/index.php?id=436&L=1%29CASE%3A" target="_blank
radi pogona wave-makera u akvariju, a unatoc 24V/2A switcheru koji je stigao iz Sinaja, i pokazao se da veze nema sa 2A

(crknuti - par godina star - je dvostrukih gabarita od ovog novonaručenog, tako da nije ni čudo)... pregledali kutiju u lokalnoj trgovini informatičke opreme, piše do 24V / 3,75A.... otvorili kutiju, pregledali ciglu - pise na njoj do 24V 3,75A...
dodjem kuci - nema "nastavka" za 24V, samo oni dalje u tekstu na linku pobrojani, do 20V...
probam po netu, ne nalazim kako se "regulira" izlaz, jer svaki nastavak daje odredjenu voltazu, a ako se nastavak ne stavi, mjerim 15V i ni mrvu vise
sad vec vidno raznjupan krenem pisati mail zvocajuceg tona drito u Allemagnu, ali na engleskom. I smirim ton, pa pomalo, cisto podsjecajuci da na nekoliko mjesta uredno pise da daje 24V 3,75A no medjutoa nula bodova za "nastavak" te da li se to radi o laznom oglasavanju, ili ja "nesto fulam"...
dva dana - stize email, da za koji uredjaj ja to trebam... ok, odgovorim, opet dva dana prodju.... javlja se drugi lik iz Allemagne, kaze uputili su mu moj upit, pa da pomogne... kakav promjer jack-a trebam i nek dam adresu da posalju...
rekoh, mojnemebatje, di ovo ima... dao ja adresu, ishvalio ih na sve tipke (osim win tipke, nju mrzim), te mi stigne email sa slikom male koverte koja krece na put do mene iz Singapura
danas me postar obradovao sa istom, identicnom, i poslali mi - dva komada, uredno spakirana, o svom trosku...
nemam rijeci, osim da im idem sad napisat takav email hvale, da im ni face nece bit ravan po like-ovima
eto, svijetla tocka.... pa rekoh, da podijelim iskustvo

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.