... evo opet malo logicnih stvari iz poznate enciklopedije "Svijet oko nas" - lokalno izdanje
vrijeme radnje - veceras oko 19.00
mjesto radnje - Vinkovci, glavna pošta
poveo klince van pa otisli do poste poslati (konacno) onaj mali Čajavec radio prema VZ...
popunio onaj tiket za HPexpress, zaokruzio sto treba i pruzio ljubaznom dječku s druge strane pulta
- rekoh - evo, znam da je kasno da ide danas ali rekoh da predamo pa je u srijedu na destinaciji
- u cetvrtak
- kako u cetvrtak ako je dostava za 24h, a starta od sutra, sutra je utorak
-tako, ne moze drugacije, moram nalijepiti naljepnicu "48h" pa stize u cetvrtak
- kako 48h a cetvrtak, danas je ponedjeljak
- znam da je glupavo ali: buduci da je kasno, moram nalijepiti naljepnicu "48h", a tih "48h" starta od sutra ujutro, pa onda dva dana - eto cetvrtak
-
-je, takav nam je sustav
-
- ali mozete doci sutra do 14h i paket stize za 24h vec prema odabranom vremenu dolaska (ono, do 10, do 15 i do 20h)
- znaci, ako predam danas, stize u cetvrtak, ako dodjem sutra - stize u srijedu
- da
-
- znam da je glupavo, ali takav nam je sustav
- ok, shvatio, puno fala, dodjem sutra
- eto, dovidjenja
- fala, bok
kod nas je i 24h rastezljiv pojam, i to se rastegne kroz tjedan ako treba... ko u drzavnim sluzbama, kad kazu da ce bit nesto rijeseno kroz 30 dana, onda misle na radne dane, a to je 6 tjedana, minimum... vise-manje, 30 dana je 2 mjeseca...
uglavnom, sutra idem ponovo, da bih ostvario svoje neprikosnoveno pravo da je 24h ono sto vise-manje cijeli svijet smatra da je 1 dan... osim ako nije u naputku drugacije navedeno....

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.