... evo da se javim nakon izleta u polupoznato, preko vikenda...
moj vjerni japanski poni me odveo u ZG na izlozbu akva/tera, a kako je VZ vrlo blizu, ne bi bilo fer ne otici i do tamo, kad vec za ZF nisam mogao
plan je bio subota dopodne, ali se sve skupa malo iskompliciralo pa je polazak iz ZG bio jos uvijek tehnicki "dopodne" (11.53), tako da je svo druzenje i javljanje svedeno na brzinski posjet Danku i odlazak s radiom na rukama

... umjesto "kavice s predsjednikom", bila je "kavica u istom gradu gdje je i precjednik", ali drustvo je bilo vise nego fantasticno

.... frend i ja smo dosli, malo stajali razjapljenih celjusti (ok, vise ja), onda sa mukom podignute ladice (ok, vise ja), pa onda sve fasciniraniji vidjenom zbirkom (ok, vise ja), radionom a najvise stavom prema svemu tome... kavu smo popili (ok, vise ja) uz ugodni razgovor kao da se druzimo vise manje svakodnevno, a ono sto sam vidio je definitivno ostavilo traga u pozitivnom smjeru, naravno
zao mi je sto se na kraju sve svelo na vrlo kratki vremenski period, tako da se Ispricavam herr Precjedniku na ne-javljanju, uz obecanje da sljedeci put nece biti takvih protokolarnih propusta, niposto
Posjet je bio otprilike kao posjet Ali Babinoj pecini, ali uz beneficije (tehnicke prirode bezobraznici)

... na kraju bi se sve moglo nazvati "u posjeti kod Davaj Krame".... vratismo se nazad ne samo s radiom, vec i s TV-om i gramofonom (sa zvucnicima, naravno)
Danko, nadam se da ce se posjet (bez poklona) ponoviti, bilo mi je izuzetno ugodno i zadovoljstvo, ponovilo se
U prilogu, par fotki

Edison,

narafski, zbog poremecaja u rasporedu i predvidjenom utrosku vremena, nisam se javio za cugu ni S@kiju i Deanu, sto mi je takodjer zao... bit ce prilike, obecavam ispravit tu nepravdu

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.