DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la audio kutak » Pon stu 03, 2014 12:08 pm

shemu imam iz Glass Audio časopisa i kompletno objašnjenje motanja trafoa, slaganja, na što paziti...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la audio kutak » Pon stu 10, 2014 3:24 am

We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la drazenK » Pon stu 10, 2014 10:52 am

http://www.ebay.de/itm/30cm-ANGLE-ALUMI ... 27e9f7730a
posebni kutni aluminij samo za krella :lol:
drazenK

PostPostao/la audio kutak » Pon stu 17, 2014 12:09 am

ima tko problema sa logiranjem na ebay i onda prodaja?

naime, uredno se logiram, mogu sve što i do sada i kada hoću kliknuti na "prodajem" on me izbaci na početni
prozor za logiranje ne eBay??

pomislio sam da je to možda zbog nove PayPal police, to sam pogledao, ne treba ništa klikati jer važi automatski od januara 2015 godine...

ima tko ideju?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la yoke » Čet stu 20, 2014 2:52 pm

.
sorry...potpuno nebitno...nemam obicaj keljiti linkove, pa sam makao
yoke

PostPostao/la yoke » Čet stu 20, 2014 7:31 pm

ne znam gdje ovo pitati..pa rekoh
mozda se netko od vas susreo sa ovim gluparijama pa zna odgovor ;
imam kasko u alianza, puni s nekim dodatcima, euro +...

e sad, za taj euro+ pise ;

-naša asistencija 24/7 na području Hrvatske i ostalih zemalja EU, pomoći će vam ako je automobil ostalo u kvaru ili ste doživjeti prometnu nesreću
organizirat ćemo i pružiti vam pomoć za vozača, putnike i vozilo
-asistencija uključuje (po potrebi): popravak vozila (ako je moguć), prijevoz vozila i putnika, čuvanje vozila, noćenje za vozača i putnike, zamjensko vozilo, dostavu zamjenskih ključeva vozila (ako su isti izgubljeni), povratak djece u pratnji, savjete o načinu postupanja prema organima uprave u zemlji boravka

ma stos je sto sam se zaljepio u auto ispred sebe, aktivirao sam kasko, auto je u voznom stanju ali za zamjenu ce trebati par dana (skoro pa cijeli tjedan...izmjena baranika, prednje maske, haube,farovi....)
pa gledam dali imam pravo na zamjensko vozilo
i sta je to uopce zamjensko vozilo ?

po ovom euro + bi trebao dobiti zamjensko vozilo jer ? valjda
zvao allianz,rekli mi '' da sam stetu prijavio u nekoj poslovnici u zagrebu, da bi dobio zamjensko bez problema, ali za split nisu sigurni, da moram zvati poslovnicu i pokusati dogovroiti dali imaju/ili uopce nemaju vozila za tu namjenu ?

- recimo pred par godina, dok mi je auto bio pod garancijom, bila je prica da mi moraju dati zamjensko vozilo, ili da idem u renta car a oni placaju taj trosak...
- zar tako nebi trebalo biti i s normalnim kaskom ?

- znam da je nekad bila prica, da ti daju zamjensko ako ti je registrirano na firmu, jer ti je onda za posao...
- ali za obicne smrtnike banana

e sad, gore nigdje ne pise da moram biti pravna osoba da bi dobio zamjensko vozilo, pise samo da u slucaju kvara ''asistencija'' omogucuje zamjensko vozilo

trazio sam po netu ali nisam pronasao ''opce uvjete'' od allianza

pa ako se netko nasao u slicnoj situaciji s kaskom :mrgreen:

znam da je najjednostavnije zvati allianze u splitu, ali isto tako znam da sve ovisi s kim pricas :mrgreen: netko ti nece znati dati ni osnovnu informaciju, netko ce te iz neznanja otkaciti a netko ce ti zatajiti informaciju...znaci da imam 25% dobiti pravovaljanu informaciju :mrgreen:
yoke

PostPostao/la yoke » Pet stu 21, 2014 2:12 pm

nakon dva dana zivkanja...
- da zivim u ZGu bi dobio zamjensko vozilo...s obzirom da imam puni kasno
ai s obzirom da zivim u Splitu mogu lajati na mjesec
slijedeci put cu do zagreba da bi prijavio stetu...

- zvao split, ''dali mogu dobiti zamjensko vozilo ?'' - ne, to ne postoji, jedino ako ste eksta ugovorili...
- zvao zagreb, ''dali mogu dobiti zamjensko vozilo ?'' - da, s obzirom da iimate kasko,netreba euro+, imamo ugovor s odredjenim auto kucama...samo nazovite split...(za alfu imaju dvije autokuce)

uglavnom nista...ove pogodnosti vrijede samo za zagreb jer u ostalim gradovima, bar splitu, to nije ugovoreno...
neda mi se vise zivkati...
yoke

PostPostao/la drazenK » Pet stu 21, 2014 3:46 pm

treba ih stisnuti i tražiti razliku novaca (ako takva postoji ili izmjenu ugovora), zvati udrugu za zaštitu potrošača obavezno. ako nešto imaš u ugovoru, to moraju ispoštovati. okej, možda te auto može čekati u zagrebu, ali nemože biti da ako si u zg možeš dobiti, a ako si u st ne. moraš malo zaprijetiti i novinama ili tv-om.
većinom se ljudima neda s tim stvarima zezati, a oni se prave glupi i upravo na to i računaju.
drazenK

PostPostao/la yoke » Pet stu 21, 2014 4:06 pm

znam sve, samo eto ovaj put sam i ja malo umoran pa mi se ne da zafrkavati...
ipak ce mi dati novi branik, haubu, prednju masku, far...pa eto, nije da nisu korektni :mrgreen:
ali da, trebalo bi ih malo stisnuti...
ali nije mi ni o glavu jer sam odradio neke poslove radi kojih sam odgodio odlazak u servis...
uz to nisam pronasao opce uvjete na netu, pa ne mogu biti sto posto siguran u to sto tvrdim, vec sam pronasao samo taj dio teksta vezan za euro+...
yoke

PostPostao/la Dean » Pet stu 21, 2014 8:07 pm

Kupi Toyotu....
...pipl mast trast as....
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica