ne znam gdje ovo pitati..pa rekoh
mozda se netko od vas susreo sa ovim gluparijama pa zna odgovor ;
imam kasko u alianza, puni s nekim dodatcima, euro +...
e sad, za taj euro+ pise ;
-
naša asistencija 24/7 na području Hrvatske i ostalih zemalja EU, pomoći će vam ako je automobil ostalo u kvaru ili ste doživjeti prometnu nesreću
organizirat ćemo i pružiti vam pomoć za vozača, putnike i vozilo
-asistencija uključuje (po potrebi): popravak vozila (ako je moguć), prijevoz vozila i putnika, čuvanje vozila, noćenje za vozača i putnike,
zamjensko vozilo, dostavu zamjenskih ključeva vozila (ako su isti izgubljeni), povratak djece u pratnji, savjete o načinu postupanja prema organima uprave u zemlji boravka
ma stos je sto sam se zaljepio u auto ispred sebe, aktivirao sam kasko, auto je u voznom stanju ali za zamjenu ce trebati par dana (skoro pa cijeli tjedan...izmjena baranika, prednje maske, haube,farovi....)
pa gledam dali imam pravo na zamjensko vozilo
i sta je to uopce zamjensko vozilo ?
po ovom euro + bi trebao dobiti zamjensko vozilo jer ? valjda
zvao allianz,rekli mi '' da sam stetu prijavio u nekoj poslovnici u zagrebu, da bi dobio zamjensko bez problema, ali za split nisu sigurni, da moram zvati poslovnicu i pokusati dogovroiti dali imaju/ili uopce nemaju vozila za tu namjenu ?
- recimo pred par godina, dok mi je auto bio pod garancijom, bila je prica da mi moraju dati zamjensko vozilo, ili da idem u renta car a oni placaju taj trosak...
- zar tako nebi trebalo biti i s normalnim kaskom ?
- znam da je nekad bila prica, da ti daju zamjensko ako ti je registrirano na firmu, jer ti je onda za posao...
- ali za obicne smrtnike banana
e sad, gore nigdje ne pise da moram biti pravna osoba da bi dobio zamjensko vozilo, pise samo da u slucaju kvara ''asistencija'' omogucuje zamjensko vozilo
trazio sam po netu ali nisam pronasao ''opce uvjete'' od allianza
pa ako se netko nasao u slicnoj situaciji s kaskom
znam da je najjednostavnije zvati allianze u splitu, ali isto tako znam da sve ovisi s kim pricas
netko ti nece znati dati ni osnovnu informaciju, netko ce te iz neznanja otkaciti a netko ce ti zatajiti informaciju...znaci da imam 25% dobiti pravovaljanu informaciju