Mislim da je malo preoptimistično navoditi kilovat+ za NF pojačalo s tim cijevima, barem ne u nekakvom režimu i kvaliteti koja bi zadovoljavala.
Prije svega, radi se o PP spoju koji ionako šmekeri ne vole

, a drugo režim je više nego nategnut i vodi se filozofijom VF pojačala za što su te cijevi i namijenjene.
Sigurno da se s njima može napraviti nešto, ali to je puno preskupo, troši puno previše struje i bojim se da ne radi imalo bolje od MOSFET pojačala iste ili veće snage koja se mogu nabaviti za par tisuća kuna (stereo).
Ovdje se radi o trošku od puno tisuća eura (samo za jedan kanal), i to pod uvjetom da će se netko uopće htjeti upustiti u izradu odgovarajućeg transformatora koji zahtijeva bitno drugačiju tehnologiju izrade od svega onoga što klasični motači danas mogu ili žele raditi.
Osim toga, trafo sa slike je možda puno premali za ono što bi trebao odraditi.
Radi se (najvjerojatnije) od barem 2-2,5 KV anodnog napona što će u radu tražiti izolaciju koja može podnijeti barem 10 KV i najvjerojatnije će se morati kupati u ulju .)

Tehnologija 2 ili više kilovolta je opet značajno zahebanija od one s 1 KV (GM 211 i sl) a time i skuplja.
Relativno je lako nešto napraviti u kratkotrajnim laboratorijskim i kontroliranim uvjetima
Nešto sasvim drugo je kada uređaj mora moći dugotrajno (godinama) raditi u svakakvim uvjetima (vlaga, prašina, neizbježna prljavština, šokovi el. mreže i sl.)
Da ne zaboravim odgovarajuće kvalitetan pobudni stupanj koji mora imati ekvivalent 20-30 vata za pobudu.
Da se može napraviti, može se, i tehnički nije problem ako se ima dovoljno vremena, novca, znanja i iskustva.
Tu se ne može računati na ičiju instant pomoć ili recept, već treba puno toga isprobati i eksperimentirati što dodatno podiže cijenu jer (već sam napisao) tu ništa nije jeftino.
Najjeftinije (praktički beznačajan trošak) su same cijevi i podnožja koje se mogu dobiti za par sto eura (ruski ekvivalent).
Eimac je puno skuplji, pogotovo NOS ili nekorišten.
Internetom kruži mnoštvo izraubanih cijevi koje je lako nagovoriti da izgledaju kao nove, a to baš i nisu, a koštaju , štojaznam, 50-100 dolara komad a praktički su neupotrebljive.
Osobno, imam nekoliko pari tih cijevi (ostalo od servisiranja linearaca), ali mi ne pada na pamet raditi takva "monster" pojačala.
I što bih s njim ???????
To je čak teško uvaliti i kakvom metastaziranom audiofilu koji ima ogromno love i bolesnu potrebu da to pokaže

Osim nekakve potrebe za eksperimentiranjem, drugu svrhu to nema.
Na kraju, ako povučemo paralelu s npr AIR 807 ili 6c33 iz koje se izvlači tek bijednih 4-5 W u "beskompromisnom" režimu (a vidim da se ovdje drugo i ne priznaje

), onda se iz ove, u ekvivalentnom režimu, ne bi moglo izvući više od 40-50 što je opet tek jedva dovoljno (po mojim vrlo skromnim kriterijima) za kvalitetno ganjanje normalnih zvučnika u iole većoj sobi.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......