dokaz

LesFaul napisao:Sto se tih viroza tice, mi smo to pregrmili svi redom (i uza i sira obitelj) prije mjesec, dva. Evo vam dijagnoza:
http://en.wikipedia.org/wiki/Norovirus
Pronaci cete se sigurno u stivu. Ta napast je zarazna da je za ne povjerovat! Ali dobra strana poprilicno lose price i iskustva je da ste imuni slijedecih 6 mjeseci, a najmanje dvije godine antitijela ostaju u organizmu dovoljno da se u slucaju ponovne zaraze bug preboli s puno blazim posljedicama.
micro napisao:Pise da virus unistava alkohol
SaWa napisao:Obavezna novogodišnja vožnjica...danas samo 30-tak km..
dokaz
Vozim cijelu godinu ali po ledu ne vozim! Imaš čavle na/u gumama?pamook napisao:micro napisao:Uh, mene muci od juce kazu neki trbusni virus, dezurni sam na WC-u , a juce sam imao jos vecih problema, mislio sam da cu provesti docek u hitnoj ali nisam , mislio prvo da je neko trovanje hranom ali kako cujem neki su to vec imali.
iste simptome je "prezivio" moj stari prekjucer, doslovno je bilo izgledno da je trovanje, ali na kraju sve pregrmilo za nekih 24-36h (najgori dio), sad pomalo dolazi sebi... bilo je u jednom momentu da li ga vodit na hitnu barem da mu daju infuziju, ali ipak je proslo kroz kucnu njegu ... nesto je divlje tu kod nas u zraku![]()
i ovdje "u gradu" je bilo max (min?) -12°C, mislim da nize nije islo... srecom

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju