DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la tubeman » Čet vel 12, 2015 8:33 pm

Puno teksta bez slika :)

Tek za informaciju: To su valjda slične ovima.
6S45P-EV

Slika

I čemu tolika frka oko bezveznih ruskih cijevi.
Osim toga, nisu iste one koje se traže pa ništa od biznisa :mrgreen:
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la davorin » Čet vel 12, 2015 9:30 pm

Te 6S45PI i 6P45P-EV nisam do sada sreo u servisnoj praksi, uglavnom su sve 6S45P-E (2 tipa imam).
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PostPostao/la tubeman » Čet vel 12, 2015 9:41 pm

Nisam siguran da postoji ekstenzija PI.
Radi se o ćirilićnom slovu P ( PI ) pa su onda razno razni stručnjaci na internetu to pretvorili u dva slova :) :)

Iza P može biti još -E ili -EV za koje smo već više puta ustanovili što znače.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la joe dalton » Čet vel 12, 2015 11:00 pm

audio kutak napisao:
s@ki napisao:
audio kutak napisao:mislim da ću ići na ruskinje, njih par komada više.... makar čitam po forumima da su različite medjusobno
kao nebo i zemlja i mikrofonične su....

hmm.... tražim ove.. al nenabavljive su i preskupe pa ću uzet par komada više nekih sasvim 10tih. :lol:

jel bar za istu shemu ? :P

čemu takav komentar na moje sasvim obično pitanje? Nisam ni rekao da tražim te nenabavljive pa ću uzeti neke 10-te!

Tražio sam određenu cijev ili njenu zamjenu, ako ima. Davorin je odgovorio i to je to...

Da imaš shemu znao bi da idu unutra ili 6S45pi ili we437 bez da se išta mijenja...

Ruskinje će se uzeti više komada jer su po 20$ komad i upariti će se.. u čemu je problem?
Vlasnik nema 1000 $ za 2 komada ovih 437-ica !! Imaš li ti? :mrgreen:

Kutak opet postavljas čudno pitanje bez popratnih informacija i onda se čudiš kad te "uzmu u đir".
Da si barem stavio shemu dobio bi preporuku za neku alternativu uz eventualne manje izmjene.
Postoji gomila cijevi koje bi se možda uklopile.
I btw. Zašto trebaju biti uparene?
joe dalton

PostPostao/la audio kutak » Čet vel 12, 2015 11:32 pm

ne čudim se ja ništa, dobio sam potrebnu informaciju i to je to...

upariti? čovjek je tako tražio, valjda da lijevi i desni kanal budu jednaki.....
davorin je nedavno pojasnio razliku između jeftinih ruskih i skupljih zapadnih i što očekivati od njih...

ps.ako mi čovjek da da ja vidim za što mu trebaju te cijevi ili neku shemu ili link, onda ću je objesiti ovdje,
mene je samo zatražio da mu se raspitam za te cijevi i to su vjerovatno te 6S45P ili 6S45P-E cijevi..
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la joe dalton » Pet vel 13, 2015 12:32 am

audio kutak napisao:ne čudim se ja ništa, dobio sam potrebnu informaciju i to je to...

upariti? čovjek je tako tražio, valjda da lijevi i desni kanal budu jednaki.....
davorin je nedavno pojasnio razliku između jeftinih ruskih i skupljih zapadnih i što očekivati od njih...

ps.ako mi čovjek da da ja vidim za što mu trebaju te cijevi ili neku shemu ili link, onda ću je objesiti ovdje,
mene je samo zatražio da mu se raspitam za te cijevi i to su vjerovatno te 6S45P ili 6S45P-E cijevi..

I onda ti s poluinformacijama cimaš ljude na forumu. Super.... :roll:
joe dalton

PostPostao/la audio kutak » Pet vel 13, 2015 12:38 pm

a što ste tako osjetljivi? čovjek me pitao jel mu mogu nabaviti te ruske cijevi, ako ne jel ima direktna zamjena...
postavio sam pitanje i dobio odgovor, davorin je odgovorio i to je to...

i gdje ti tu vidiš poluinformacije i cimanje i kajtijaznamkaj?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la joe dalton » Pet vel 13, 2015 9:00 pm

audio kutak napisao:a što ste tako osjetljivi? čovjek me pitao jel mu mogu nabaviti te ruske cijevi, ako ne jel ima direktna zamjena...
postavio sam pitanje i dobio odgovor, davorin je odgovorio i to je to...

i gdje ti tu vidiš poluinformacije i cimanje i kajtijaznamkaj?

Poluinformacija je da nisi napisao u kojoj aplikaciji se cijev koristi, niti da je to za nekoga drugog.
Obično ljudi skuplje (uvjetno rečeno) zapadne cijevi mijenjaju jeftinijim ruskim ekvivalentima pa je utoliko pitanje po malo glupavo za moj pojam....
A ako je nekome 20ak$ (a mogu se dobiti i za manje) puno dati za cijev koja traje sigurno par tisuća sati onda nek se ostavi cijevnih uređaja....
joe dalton

PostPostao/la pamook » Pet vel 13, 2015 9:09 pm

joe dalton napisao:.....
A ako je nekome 20ak$ (a mogu se dobiti i za manje) puno dati za cijev koja traje sigurno par tisuća sati onda nek se ostavi cijevnih uređaja....

potpis :handgestures-thumbsup:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Pet vel 13, 2015 9:30 pm

ne želim dalje o tome, sve ste krivo postavili..... pa... ošlo kvragu... kako da ja znam za što i gdje su te cijevi
ako mi vlasnik nije rekao?? Vlasnik me samo pitao da mu se raspitam za nabavu! Ja pitao ovdje a vi me "napali".

rekao sam da mi trebaju te ruske cijevi ili ako ima zamjena za njih... ok... davorin je odgovorio i to je to... ok...
sada svi vi pitate, zašto ta cijev, daj shemu, jesi škrt pa uzimaš jeftino itd.... a pojma nemate o čemu se radi... nemate...

čovjek ima preamp sa tim ruskim cjevima i zamolio me da mu nabavim nove... ako nema onda neka zamjena.... pošto je
zamjena jako skupa (437-ice) onda je odlučeno uzeti par tih ruskih i naći dvije slične... eto, cijela priča je nastala
a samo se postavlo pitanje jel ima tko te cijevi za prodati ili neku zamjenu...

i tko je uopće rekao da je puno dati 20 dolara za cijev, gdje to piše? Rečeno je da će se nabaviti ruske cijevi (kakve i jesu u originalu) jer su 437-ice preskupe (500 dolara).... i to je to.... gotovo.... molim lijepo... stvarno ne želim dalje....
cijevi su naručene i priča je gotova...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica