s@ki napisao:Velicina?
...je bitna.
audio kutak napisao:hvala, naručeni su oni upareni fetovi kaj tomek uzima za grupnu kupnju a diode su isto tako, velikom mukom nabavljene,
nema ih u Farnellu niti okolo... ali sam uspio nabaviti..
Schultz napisao:Morati ću do Holeksa sutra.
Edison?
Edison napisao:audio kutak napisao:hvala, naručeni su oni upareni fetovi kaj tomek uzima za grupnu kupnju a diode su isto tako, velikom mukom nabavljene,
nema ih u Farnellu niti okolo... ali sam uspio nabaviti..
Ih, LED-ice teskom mukom nabavljene i uparene...![]()
Edison napisao:Evo pretpojacala u radnoj shasiji...![]()
Mogu se birati dva ulaza, a izlaz je za slusalice ili standardno za pojacalo. Svira!

audio kutak napisao:Mislim da je dosta o tome ovdje, čovjeku smo nepotrebno zagadili temu....
audio kutak napisao:da, jer sam htio baš te ledice sa točno tom oznakom! U čemu je problem? Nemam znanja kao ti i drugi, dobio sam gotov projekt sa
uparenim djelovima i krenuo nabavljati dijelove koji fale.
audio kutak napisao:Mislim da je dosta o tome ovdje, čovjeku smo nepotrebno zagadili temu....
Edison napisao:Evo pretpojacala u radnoj shasiji...![]()
Mogu se birati dva ulaza, a izlaz je za slusalice ili standardno za pojacalo. Svira!
dadod napisao:To izgleda stvarno dobro, predlazem jos jedal L profil po sredini i ucvrstiti plocicu kroz srednje rupe bit ce kruce.
I jos jedno poboljsanje, dobar step attenuator, vrijedi koliko i cijelo pretpojacalo.
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju