Tek za informaciju: To su valjda slične ovima.
6S45P-EV

I čemu tolika frka oko bezveznih ruskih cijevi.
Osim toga, nisu iste one koje se traže pa ništa od biznisa

audio kutak napisao:s@ki napisao:audio kutak napisao:mislim da ću ići na ruskinje, njih par komada više.... makar čitam po forumima da su različite medjusobno
kao nebo i zemlja i mikrofonične su....
hmm.... tražim ove.. al nenabavljive su i preskupe pa ću uzet par komada više nekih sasvim 10tih.
jel bar za istu shemu ?
čemu takav komentar na moje sasvim obično pitanje? Nisam ni rekao da tražim te nenabavljive pa ću uzeti neke 10-te!
Tražio sam određenu cijev ili njenu zamjenu, ako ima. Davorin je odgovorio i to je to...
Da imaš shemu znao bi da idu unutra ili 6S45pi ili we437 bez da se išta mijenja...
Ruskinje će se uzeti više komada jer su po 20$ komad i upariti će se.. u čemu je problem?
Vlasnik nema 1000 $ za 2 komada ovih 437-ica !! Imaš li ti?
audio kutak napisao:ne čudim se ja ništa, dobio sam potrebnu informaciju i to je to...
upariti? čovjek je tako tražio, valjda da lijevi i desni kanal budu jednaki.....
davorin je nedavno pojasnio razliku između jeftinih ruskih i skupljih zapadnih i što očekivati od njih...
ps.ako mi čovjek da da ja vidim za što mu trebaju te cijevi ili neku shemu ili link, onda ću je objesiti ovdje,
mene je samo zatražio da mu se raspitam za te cijevi i to su vjerovatno te 6S45P ili 6S45P-E cijevi..
audio kutak napisao:a što ste tako osjetljivi? čovjek me pitao jel mu mogu nabaviti te ruske cijevi, ako ne jel ima direktna zamjena...
postavio sam pitanje i dobio odgovor, davorin je odgovorio i to je to...
i gdje ti tu vidiš poluinformacije i cimanje i kajtijaznamkaj?
joe dalton napisao:.....
A ako je nekome 20ak$ (a mogu se dobiti i za manje) puno dati za cijev koja traje sigurno par tisuća sati onda nek se ostavi cijevnih uređaja....
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju