DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la davorin » Sri svi 08, 2013 12:29 am

Nije to majka, već pra-baka svih brusilica! :lol:
davorin

PostPostao/la harkonen » Sri svi 08, 2013 6:22 am

Onda ja imam pradjeda koji još uvijek radi.
Ostavljno u amanet i nepoderivo. Izgleda da je ova prababa ipak bila malo boležljiva...
Opus Diy
harkonen

PostPostao/la micro » Sri svi 08, 2013 7:25 am

Master of disaster napisao:Nakon sedam godina torture neki dan je moja "velika" brusilica ostala bez ključne komponente - bijelog dima. Da me utješi kolega sa posla mi je dao ovu "majku svih brusilica" marke Flex :lol: , nažalost u bespućima posuđivanja izgubljene su one šajbe što drže reznu ploču i štitnik, nadam se da će pasati sa Haste na nju. Nevjerojatno kako su nekada radili te stvari, kad ju uzmeš u ruku imaš dojam da i nuklearni udar može izdržati...

07052013062.JPG

Baci to u smece, sav rucni alat koji ima metalni oklop je potencijalno vrlo opasan, ne pricam to bezveze ,znam za smrt jednog covjeka kojega je ubio strujni udar sa one iskrine busilice isti takav model, i to je bio elektricar, zbog loseg vremena je doslo do kondenzacije vode i kostalo ga je glave.
micro

PostPostao/la sonny » Sri svi 08, 2013 2:47 pm

Khm...
Uzemljenje, trožilni kabel, šuko utikači i utičnice, fid sklopke...
Nije da se razumijem baš u to previše, ali....
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 08, 2013 2:52 pm

Znači sve oni iskrini, black&decker,bosch alati od prije 20+ godina koji su napravljeni ko tenkovi i imaju metalna kućišta ne valjaju? Ja svoje b&d bušilice ne dam nikome za zivu glavu. Jedina mana je ta da nemaju regulaciju okretaja. Ove današnje bušilice u plastici ne bi kupio ni za ča.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Sri svi 08, 2013 4:46 pm

sonny napisao:Khm...
Uzemljenje, trožilni kabel, šuko utikači i utičnice, fid sklopke...
Nije da se razumijem baš u to previše, ali....

Radio jedno vrijeme vani(GB) i radnici mi se non stop zalili da ih traka "trese" , to sto ti pricas su mi isto pricali i elektricari kad sam "reklamirao" rad tog stroja i pricali da je to nemoguce, kad sam jednog napokon namolio i kad ga je rasturio , covjek zvao kontrolu da slikaju sta je unutra, cudo da niko nije izgubio glavu , sve to postojalo sto si nabrojao ali nekim cudim ta zica sto je trebala da spasi nekom glavu pregorila i izgubila kontakt , kako , i zasto se NEMOGUCE desilo, mnogi su ceskali glavu, radilo se u rukavicama pa valjda zato niko nije izgubio glavu.
micro

PostPostao/la Master of disaster » Sri svi 08, 2013 5:02 pm

Ma ovo je tenk od brusilice, neće ona mene zdrmat, ona mene voli.....BZZZZZZZZZZ...TUP. :lol: . Šalu na stranu toliko je robusno napravljena da je sve veće nego na ovim modernim uključujući i osovinu (koja je deblja) pa mi ne pašu šabe koje stegnu reznu ploču sa Haste :cry: , a to ću nać niiigdjeee bojim se.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Dean » Sri svi 08, 2013 5:28 pm

micro napisao:[.... ali nekim cudim ta zica sto je trebala da spasi nekom glavu pregorila i izgubila kontakt .....

Kako žica za uzemljenje izgori?
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la joe dalton » Sri svi 08, 2013 6:06 pm

Dean napisao:
micro napisao:[.... ali nekim cudim ta zica sto je trebala da spasi nekom glavu pregorila i izgubila kontakt .....

Kako žica za uzemljenje izgori?

Oksidira (kod stopice najčešće) i raspadne se ili izgubi kontakt.....
joe dalton

PostPostao/la Dean » Sri svi 08, 2013 6:21 pm

piše "pregorila" ?
...pipl mast trast as....
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica