DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Dean » Sri svi 08, 2013 10:19 pm

Schultz napisao:Sonny je nekada radio u "Dolini gladi" a i ja sam bio česti gost i tamo se stvarno svega događalo i još se događa....

"Dolini gladi" ? A otud mu ta figura .. :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la micro » Sri svi 08, 2013 10:31 pm

Juce je bas jedan pricao slucaj iz sela kad se jedno dijete popelo na banderu, 10kV , bljesak se vidio 100-tinak metara okolo , pad sa 7m visine , ovi sto su prvi dosli zakopali ga lopatom u zemlju.
micro

PostPostao/la tubeman » Čet svi 09, 2013 5:53 am

A da svi vi niste zalutali na OVAJ forum ?????
Možda da se počnete baviti ikebanom. Tamo nema struje :) :) :)
Na kakve rasprave su to spali dični (samo)graditelji elektroničkih visokonaponskih uređaja ?? :o :o :o
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la audio kutak » Čet svi 09, 2013 8:02 am

tubeman napisao:Na kakve rasprave su to spali dični (samo)graditelji elektroničkih visokonaponskih uređaja ?? :o :o :o

na stresne rasprave! :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tubeman » Čet svi 09, 2013 8:39 am

To je valjda od s(trujo)tresne ??
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la Master of disaster » Čet svi 09, 2013 8:40 am

audio kutak napisao:
tubeman napisao:Na kakve rasprave su to spali dični (samo)graditelji elektroničkih visokonaponskih uređaja ?? :o :o :o

na stresne rasprave! :lol:

:lol: :lol:

Khm, kad smo kod stresnih naprava; tamo pred 12-13 godina dok sam imao sedamdesetak kila a brat bio dječaćić, uglavnom poveo ja njega do onog Raleta iz priče o varenju u lokvi, jer smo kod njega slagali apn-a. I tako uletimo u radionu a na radnom stolu stoji novo ofarbani/ispolirani/ ušminkani apn 4 a brat ono VAAAUUUUU, na apnu je trebalo još taviti lulicu, svjećicu i još par sitnica, i tako zagledavajući se brat se naslonio na apn-a, dođe rale do njega i počne nešto kao radit na motoru, i u jednom trenutku, onako, nonšalantno kaže bratu da mu pridrži žicu, i stavi mu u ruku neizolirani kraj kabela od svječice i zatim dobro potegne kurblu....hihihihihi
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la audio kutak » Čet svi 09, 2013 2:21 pm

Master of disaster napisao:u, i stavi mu u ruku neizolirani kraj kabela od svječice i zatim dobro potegne kurblu....hihihihihi

:lol: :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet svi 10, 2013 9:37 pm

Juče mi stigao predračun, sretan ko malo dijete. :D :D :D :D Lik rekao da će spakirati u ponedjeljak tako da očekujemo ovu seksi tirkiznu kutijicu sredinom sljedećeg tjedna. :mrgreen: Prije dva tjedna ja pitam Chipoteku u Zg jel imaju, oni naručeno je doći će za tjedan, i tako nakon dva tjedna ništa. Jučer ja zivkam podružnice,Rijeka ništa oni su poslali zadnju na lageru u Zg, Split kaže da ima i nije rezervirana, a ja na to kako nije rezervirana pa upravo sam je ja rezervirao. Šibnem im mail oni meni predračun i riješeno.

weller ws-81.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la audio kutak » Pet svi 10, 2013 9:49 pm

majke mi, pao sam na dupe pa u nesvijest od total cifre!!!!!! :o

kaj si se u zadnje vrijeme toliko obogatio??

edit: sada vidjeh na ebaju, ista cijena otprilike.... pa nema smisla uvoziti i plačati dodatne namete
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet svi 10, 2013 10:07 pm

Gledao sam ja malo cijene na ebayu, na wellerovoj stranici i ovdje kod nas i sve je tu negdje. Da čekam srpanj možda bi prošao jeftinije za par sto kuna ali dopizdilo mi je raditi sa ovim ča imam,nije da imam no name lemilice ali sve su to wellerice od 15-40W, i pištoljka od 100W koja nije za konstantni rad.
Nisam se obogatio ali malo više radim po Zg i odlučio sam ulagati u opremu koje imam 0(čitaj nula), CNC je naravno i dalje u planu i radi se na realizaciji ali ovo mi je kao hitnije. Da mogao bi doći na Triode festival ali ne želim jer hoću ulagati u opremu sada kada imam sa čime ulagati a ne čekati i onda opet kukati zašto nisam kupio kada sam imao para.
Ovo je super cijena, pao bi na dupe da si otišao u Electronic Centar i da ti oni za ovu WS-81 lupe cijenu od 2500kn a za digitalnu verziju 3000kn. Prolazio sam blizu jednom kada sam se vraćao sa posla pa da svratim i pitam, i upravo sam samo to učinio kada sam vidio cijenu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica