DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la deleted user » Uto svi 26, 2015 12:08 am

Proizvodnja je precijenjena, trgovina suta guzove!

PostPostao/la joe dalton » Uto svi 26, 2015 12:11 am

Ako mislis da je trgovina lak posao varas se ;)
joe dalton

PostPostao/la davorin » Uto svi 26, 2015 12:31 am

Još me uvijek nije nitko uvjerio da unutar cijene od 70k€ nije sadržano 90% pljačke i laži!
Čak i 10x manja cijena od 7k€ ima dovoljno "lufta" da svi u lancu od ideje, projektiranja, kupnje komponenti, izrade, plasmana, prodaje i poreznika dovoljno zarade!
davorin

PostPostao/la Pao Pepeo » Uto svi 26, 2015 1:29 am

Nazalost to mi je jedna strana hi-fi a koja mi se nikad nije sviđala... tako da za mnoge sto je nesto skuplje i exluzivnije to "bolje" svira.. a jos veca je zalost sto na kraju tko si ga priusti gleda na tezinu uređaja kao jednu od glavnih karakteristika.. :doh: nemoj te me sad uzet na noz radi toga ali opet... :? za te novce se može uzet cak i mecka neka... a kolko je tu projektiranja,strojne obrade i ostalog iza jednog takvog auta..
Meni je bitnije bilo saznati koj je tip pojacala i koja snaga pogodna za te hornice,ja saznao i eto zadovoljan :D
Pao Pepeo

PostPostao/la micro » Uto svi 26, 2015 10:49 am

davorin napisao:Još me uvijek nije nitko uvjerio da unutar cijene od 70k€ nije sadržano 90% pljačke i laži!
Čak i 10x manja cijena od 7k€ ima dovoljno "lufta" da svi u lancu od ideje, projektiranja, kupnje komponenti, izrade, plasmana, prodaje i poreznika dovoljno zarade!

Mislim da treba pogledati i ostale cijene iz zemlje u kojoj je pojacalo pravljeno;) Recimo jedna kvalitetno rucno napravljena katana(rekli bi malo veci noz) od rucno lijevanog zeljeza je nekoliko puta suplja od tog pojacala, pa recimo kg njihove junetine dobivene od njihovih goveda dodje kod nas nekoliko politki iste ;)
Na youtubu sam pratio jednog amera koji se preselio u Japan kao profesor engleskog , kaze covjek da dok nije naucio da kuha je prakticno gladovao jer je tamo hrana u restoranima astronomski skupa;) a i sada kaze nema problema sa kilazom jer se ne sjeca kad se zadnji puta najeo kako treba ;)
micro

PostPostao/la Master of disaster » Uto svi 26, 2015 10:57 am

Hebemu se, živjeće sto godina. :lol: Ima neka japanska spika sa podhranjivanjem, kako je zapravo dobro. Za dugovječnost. Ja se više volim držati one krilatice; bolje jedan dan kao bogataš nego sto godina kao siromah. :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la denis_vz » Uto svi 26, 2015 1:24 pm

Master of disaster napisao:Ja se više volim držati one krilatice; bolje jedan dan kao bogataš nego sto godina kao siromah. :lol:

Valjda si mislio: "Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan kao siromah"... :) To bi bio pravi grunfizam :)
denis_vz

PostPostao/la Master of disaster » Uto svi 26, 2015 2:37 pm

:think: :think: :shock: :o :o :o
U pravu si! Bolje od mene znaš što mislim. :shock: Očito je došlo vrijeme da ponovim gradivo. :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la joe dalton » Uto svi 26, 2015 5:04 pm

denis_vz napisao:
Master of disaster napisao:Ja se više volim držati one krilatice; bolje jedan dan kao bogataš nego sto godina kao siromah. :lol:

Valjda si mislio: "Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan kao siromah"... :) To bi bio pravi grunfizam :)

Nisam siguran da li je to bio Superhik ili Grunf? :lol:
joe dalton

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto svi 26, 2015 5:20 pm

Nekako mi se čini da je to bio Bob.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica