Proslo je vise od tri mjeseca od zadnjeg javljanja po ovom projektu. U medjuvremenu zahladilo, dan se skratio, kise... nije valjalo za radit prije, ne valja ni sad... Ali trebalo je ovo privoditi kraju. I privedeno je, bar ovaj dio oko pojacala...
GU50-0449.jpg
GU50-0448.jpg
GU50-0451.jpg
Sve je spojeno. Potrebno je jos dovesti par zica od cincheva do pota i od pota do ulazne cijevi. Treba i spojiti zice povratne veze s izlaznih trafoa do preklopnika. Treba spojiti i napajanje, zbog njega je ona hrpa smotanih zica u jednom kutu... No, napajanje treba tek sloziti. To je laksi dio za spajanje/slaganje, a tezi za rkukovanje (trafoi i prigusnice su poveci) pa ce to drugar Schultz, ipak je on jaci...

Imao sam u srpnju ideju kako spojiti mase. Naravno, nisam to ni zapisao, ni skicirao, "jer je jednostavno i logicno, a dobro sam se dosjetio". Naravno da se tog dobrog rjesenja nisam mogao sjetiti u listopadu...

pa onda ponovo bulji u sheme, mozgaj, razmisljaj, analiziraj varijante... U svakom slucaju smislio sam, opet, dobro rjesenje, ali je potrajalo. Power i signalna masa su razdvojene. Zbog toga je isla jedna duza zica mase vise, ali mislim da ce se isplatiti.
Kad bi se spojila potrebna infrastruktura, mislim da bi ovo odmah proradilo, a nekako sam vjerovanja da ce raditi jako dobro. Radjeno je polako i pedantno, kao da radim sebi, drugacije i ne mogu raditi... Ali nije za mene, meni bi ovo pojaclo bilo u svakom pogledu preveliko i pretesko, i jedva cekam da ga gazda preuzme, da oslobodim malo prostora u stanu...

Jedino mi zao sto i sonny nije bio ukljucen...

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.