Što se nosi u Šibenik(u)

Re: Što se nosi u Šibenik(u)

PostPostao/la Edison » Uto svi 21, 2013 9:31 pm

Sto sve ne moram raditi da pokusam parirati davorinu... ali ipak ne mogu se ni pribliziti kolicini opreme koju on dovlaci na Festival. Njemu treba kombi, a Lest i ja idemo malim autom... :dance:

No evo sto se jos pakira za Sibenik:

David i golijat...

SL-390.jpg

Golijat malo bolje svira, sto je i za ocekivati, ali se malac ne da, a i simpaticnije izgleda...

Oba pretpojacala idu na TF. Nosim i Beyerdynamic DT880 600-ohmske slusalice. Lest nosi cijevno pretpojacalo i AKG-701. Nas dvojica vucemo tri pretpojacala i dvoje slusalice. Ako jos tko donese svoje pretpojacalo za slusalice moci cemo opet oformiti kutak za "telegrafiste" na TF... :D

I jedno malo tranzistorsko pretpojacalo, cisto za backup...

PP-401.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Lest » Uto svi 21, 2013 10:46 pm

Uf,kutak telegrafista,jedan od omiljenih :D

Kad mi se svi zvukovi pocnu mjesat,da se malo opustim,stavim slusalice i odem u svoj svijet dok gledam ostale kako trckaraju okolo :lol:
Lest

PostPostao/la Edison » Sri svi 22, 2013 8:39 am

Svima koji ce doci u Sibenik na TF:

Trebam 4-6 keramickih noval podnozja za shasiju (da se daju montirati na lim i/ili ispod lima). Par polipropilena ili slicnih kvalitetnih kondenzatora, ne prevelikih, od 2,2uF na vise, za vezne kondenzatore i 3-4 para cincheva za shasiju, kvalitetnijih. Ako tko ima viska, i zeli ih zamijeniti za kune, tu sam. Projekt "Ferata 86" nazalost nisam stigao zgotoviti za ovaj festival, ali nastavljam odmah nakon Sibenika. Ako Nik bude u Sibeniku, lako cu ovo rijesiti, ali bojim se da ga ove godine nece biti...

Takodjer bih zamolio one kojima ja trebam nesto donijeti (sheme, materijal) da me podsjete, jer cu gotovo sigurno zaboraviti. Jos ne koristim antisklerin... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 22, 2013 8:45 am

Baš mi je žao ča me neće biti na ovom festivalu jer sve mi se čini da bi mogao biti najbogatiji do sada jer svatko nosi par kubika opreme. :(
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la tom_hifi » Sri svi 22, 2013 11:12 am

Khadgar2007 napisao:Baš mi je žao ča me neće biti na ovom festivalu jer sve mi se čini da bi mogao biti najbogatiji do sada jer svatko nosi par kubika opreme. :(

Meni je isto jako žao .. ne samo zbog opreme, nego i zbog društva, no eto, tako je ispalo.
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 22, 2013 11:19 am

Društvo se već podrazumijeva,kao ča si mogao vidjeti u jednoj drugoj temi o ograniziranju roštilja. :)
Khadgar2007

PostPostao/la sonny » Sri svi 22, 2013 1:03 pm

tom_hifi napisao:
Khadgar2007 napisao:Baš mi je žao ča me neće biti na ovom festivalu jer sve mi se čini da bi mogao biti najbogatiji do sada jer svatko nosi par kubika opreme. :(

Meni je isto jako žao .. ne samo zbog opreme, nego i zbog društva, no eto, tako je ispalo.

Ako želiš otići, otići ćeš, bez obzira na "društvo"...
I meni su protekli događaji ubili volju za TFom, ali sve dok nas ima par za dobru zabavu, otići ću...
Neću reći da mi nije žao dobrih ljudi koji zbog ovih ili onih razloga neće ili ne mogu doći, ali zašto ne doći !?
Tko ti ne paše ne komuniciraš s njim ili zaobilaziš u širokom luku...
Mi smo se u Bjelovaru zabavili fantastično...
Želim da isto tako bude i u Šibeniku...
Zbog proteklih događaja gotovo sam siguran da tako neće biti, ali iako smo svi kratki s lovom, bilo bi mi iznimno teško i žao da ne odem(o)...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 22, 2013 1:25 pm

Mene ubija samo lova. Prethodni događaji me ne tangiraju a društvo će uvijek biti dobro na Triode Festivalu tako da nema bojazni o lošem provodu.
Khadgar2007

PostPostao/la yoke » Sri svi 22, 2013 1:55 pm

ev, postao sam na diyhr pa da objavim i ovdje... :mrgreen:
izgleda da su mi stigli moduli od icepowera 125asx i 500A
s obzirom da to nije nista veliko, planiram to dovuci na festival...

pa ako nekoga bude zanimalo mozemo ga zajednickim snagama dovetsi do ruba plamena...sumnjam da ce se zapaliti ali bar da pusti bijeli dim :lol: :lol: :lol:
salim se...nije bas da mi je financijska situacija toliko dobra da mogu paliti stvari ;)

ali,kazem, mozda nekome bude interesantno to cuti...
pa eto..ja cu ih ponjeti jer mislim da nisu veliki
osobno nemam nekih ocekivanja, ipak sam ih uzeo da mi pumpaju baseve...ovaj 500A (mono modul 500W) mi je za ''jednogdana'' HTsub

(nisam ih jos vidio...dobio sam samo zutu cedulju da je nesto stiglo...)

P.S. ovim se putem ispricavam audio kutku sto sam %&$%& i jos mu nisam poslao lovu za majcu...ako ju do sad nisi spalio, obrisao prasinu s njom ili nesto trece, lovu ti dam u sibeniku...i platim ekstra veliku pivu :lol:
yoke

PostPostao/la davorin » Sri svi 22, 2013 2:09 pm

Posudio sam od Elvisa(thx.) pred-pojačalo (koje je on napravio dosta davno, prije prvog TF-a, sa ondašnjim iskustvima) koje sam danas ponešto prepravio i dodao još jedan ulaz. Još nije probano, ali nadam se da će raditi prekosustra! :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival