VRIJEME DARIVANJA...

Re: VRIJEME DARIVANJA...

PostPostao/la Master of disaster » Pet pro 30, 2016 11:08 pm

Dakle. kako je vrijeme darivanja ja bih darovao ovu pripremu koja kutnu brusilicu za ploče promjera 115 ili 120 pretvara u preciznu rezačicu. Preciznost je naravno u rukama rukovatelja :mrgreen: , ali ovo u svakom slučaju pomaže.

DSCN4383.JPG

DSCN4384.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Ned sij 08, 2017 7:44 pm

...nesto su uzjahale teme oko gramofona, pa se sjetih sto mi je g. Precjednik u svojoj Globalnoj Mudrosti, rekao na jednom od forumskih druzenja, a to je rezultiralo ovom objavom :D

naime, proizvevši neku količinu aluminijskih i karbonskih (vjerojatnije karbon/poliester kombinacija, ipak je to Kinez) strijela sa statusom kalo/lom i neupotrebljivo, ako nekome materijal moze posluziti za izradu ručke ili bilo čega drugoga - nek se javi pa pošaljem... karbonke su 8mm vanjski promjer, aluminijske su za PD manje od 9mm, isto vanjski promjer... nominalna duljina je 80cm, karbonke imaju ponegdje uzduzne pukotine (pri krajevima) duljne 10ak cm sti i dalje ostavlja upotrebljiv i nedirnut dio od barem 55-60cm...

aluminijske su i dalje ravne sa eventualnim oštećenjima pri krajevima

ako se netko pripoznao da treba - neka javi, pa cemo smislit kako spakirat i poslat

eto, reciklaža :mrgreen: :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned sij 08, 2017 8:03 pm

Ne kužim zašto smišljati kako nekome poslati strijelu. Pa lijepo uzmeš luk u jednu ruku, strijelu u drugu i odapneš u željenom pravcu. Prije toga naravno izračunaš elevaciju i sve ostalo da sleti u blizinu primaoca. :ugeek:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Ned sij 08, 2017 8:37 pm

...na jednoj od jabuka tu na stolu je upravo osvanulo tvoje ime...
pamook

PostPostao/la davorin » Ned sij 08, 2017 8:41 pm

Vidi se da su korištene!
Iz jedne napuknute je iscurila i krv nesretne divljači, što se vidi na sanduku! :lol:
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned sij 08, 2017 8:45 pm

pamook napisao:...na jednoj od jabuka tu na stolu je upravo osvanulo tvoje ime...

Odlično, znači šalješ mi jednu strijelu. Baš sam si nešto razmišljao o jednom DIY gramofonu. :D
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Zmajz » Ned sij 08, 2017 9:33 pm

OK, dvije karbonske ću prihvatiti (i tako nešto majmuniram u zadnje vrijeme). Hvala!
Jel ti zima ovih dana??
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la Dean » Ned sij 08, 2017 10:09 pm

Mene zanima ono "PD" :mrgreen:

jel to ono kad se čuje "pljuc" prije pada? :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Ned sij 08, 2017 10:41 pm

Dean napisao:Mene zanima ono "PD" :mrgreen:

jel to ono kad se čuje "pljuc" prije pada? :lol:

pad je neminovan, culo se ili ne :lol:

PD bi bio slobodni prijevod engleskog izraza CH :mrgreen:

Zmajz - rgr that, posaljem za ZG do Deana skupa sa jos nekim sitnicama koje moram poslati, pa ce vec naci put do tebe :D ... a zima.... ma onako, malo... skoro da se ne osjeti jako kroz duple čarape :lol: :lol:

Khadgar, i tvoj primjerak ce zavrsiti kod Deana, pa.... kad se zviježđa posloze, pokupis :think:

a sad Vas moram napustiti i vratiti se čitanju literature na temu "živine ispravljačice i kako se natjerati ne kupiti koju" :D (pobjegle mi 4 kom 866A ispred nosa i to za dosta nisku cifru, pa sam malo....frustriran....takoreći :mrgreen: )
pamook

PostPostao/la dredder » Sri vel 15, 2017 1:57 pm

E što ti je život boriš se i boriš protiv tehnologije ali ne možeš zauvijek, neumitno te gazi i ide naprijed tako su i u mom domu osvanule - LP ploče :D :D

Slika

Slika

Sad bi trebalo nabaviti kakav gramofon a budući sam presušio financijski (yoke to zna ha ha ha) primam donacije technics 1210, linn sondek, denon dp 1200 i sličnih ako vam stoje negdje na tavanu udomljujem bez naknade zato post u ovoj temi :whistle: .
dredder

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica