Postao/la harkonen » Pon svi 27, 2013 10:26 pm
Iskreno, peti TF i ja vidim u Zagrebu, ali zašto ne i u Varaždinu (na lokaciji svakako na dohvat javnom prijevozu za one koji bi neopterećeni putovali vlakom ili busom, ali i iz okolnih zemalja kojoj su obe lokacije bliske, pogotovo pucam na deželu), također sam suglasan sa odvojenim slušaonicama, diy u ovom regionu djelovanja je samo reproduktivni alat (ili alatka) za reprodukciju glazbe, svi smo nezadovoljni kad ne zvuči ( tj, kako nam ta alatka radi)kako treba, i sretni kada zvuči. Zbog ovog drugog sve ovo i jest. Pa i trzavice.
Također, moglo bi se isti taj TF malo poduprijeti i sa malo vintage izložaka (kao najavu nekih budućih odvojenih vintage sajmova), održati tematske slušaone (jazz, klasika, cajke) , održati tombolu (ipak smo mi djeca socijalizma gdje svako dobiva) itd.....
Usput gdin Predcednik (to dobro zvuči!) - čestitam na nasilnom preuzimanju vlasti!
(p.s. da li je bilo ikakvog otpora toj smjeni ? Znam da ste kapacitet, ali da se ne bi za budućnost nešto neželjeno induciralo kod pretendenata?)
Lest, za info - Kukuruzović nam je malo svirkao u subotu kod Bože.....tako da smo hiawatta, tom_hifi, Dacho i ja malo lakše podnijeli kontinent umjesto Dalmacije ovaj vikend.
Opus Diy