VRIJEME DARIVANJA...

Re: VRIJEME DARIVANJA...

PostPostao/la tubeman » Sri pro 27, 2017 3:04 pm

Danas bio Djed božičnjak.
Kaže, "zakasnio sam, ionako ćeš dobiti nešto što drugi nisu htjeli pa je ostalo viška".

Slika

Ja reko' "Paaa dobro, imam već Einhella s kilavim baterijama, ali neka ga..."

Još čekam Djeda mraza...... :) :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la davidbraco » Sri pro 27, 2017 9:23 pm

A nije bilo s 5.0 Ah baterijama? (po mogućnosti bar 3 komada)
davidbraco

PostPostao/la pamook » Sri pro 27, 2017 9:54 pm

tubeman napisao:Danas bio Djed božičnjak.
.....

Još čekam Djeda mraza...... :) :)

meni nekako ostaje jedino ovaj drugi :lol: ... obecao je skupit nesto sredstava za novi polovni AV receiver buduci je postojeci ipak rekao laku noc, ali nije rekao koje godine ce bit skupljeno... a projektor eno samuje i čami u tami, a filmova se skupilo za gledat u višekanalnom zvuku...
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tubeman » Čet pro 28, 2017 1:38 am

Eh, Prolazio je i Sveti Nikola, ali zaboravio sam ostaviti čarapu pa nije imao gdje ostaviti :( :(
tubeman

PostPostao/la tubeman » Čet pro 28, 2017 2:05 am

pamook napisao:meni nekako ostaje jedino ovaj drugi :lol: ... obecao je skupit nesto sredstava za novi polovni AV receiver buduci je postojeci ipak rekao laku noc, ali nije rekao koje godine ce bit skupljeno... a projektor eno samuje i čami u tami, a filmova se skupilo za gledat u višekanalnom zvuku...

Je, on je postojan :)
Ja pisao na vrijeme i stigla potvrda.
Kaže: "raščisti jedno kvadrat prostora". A meni muka ..... :think:

BTW, šta nemaš onu mini sviralicu?
Kod mene to bez greške radi sa svim vrstama medija. Bilo s ugrađenog DVD-a, lokalnog diska, mreže, interneta u bilo kojem formatu.
Nema potrebe za AV receiverom.
Za par sto kuna se može složiti prateće digitalno 5.1 pojačalo vrlo primjerene snage tek tako :)

Istina, i ja polako razmišljam o tome da svu postojeću sklameriju nabacam u šupu i da stavim kakav AVR.
Jedan takav sam prošle godine (pod neispravan) dobio za pedesetak kuna i nakon refresha iznutra i izvana gotovo sam podlegao :)

Slika
Slika
Slika

Ali, kako to bude, eno ga već šest mjeseci sjedi na stolici i skupljao bi prašinu da na njemu nije hrpetina papira :)
tubeman

PostPostao/la pamook » Čet pro 28, 2017 9:48 am

...sviralica je u dnevnoj, tamo nemam potrebe za AV džumbusima, nego u pećini gdje je do prije pol godine bio kupljeni-pa-nekim-čudom-vlastoručno-popravljeni Denon, koji je valjda umislio da je Sonia Amelio pa se počeo (opet) ponašati... od onda je kod frenda na promatranju ali unatoč svim pločama prepečenim i traganjem za SMD govancem koji je eventualno u prekršaju, nula bodova... tako da sam ja zaključio da sam već dovoljno star (ne i bistar) da se okrenem nekom par godina starom Marantzu radi bum-tras-fijuuuuuu-zooooom-badabadabooom ugođaja pri gledanju Marvelovih ekranizacija u pećini :P

al morat ću okupit ovu trojicu što idu i kod tebe, na jedan ob(av)ijesni razgovor, samo da pustim malo obrve da narastu i uguste se, radi dinamike razgovora :think: :lol:

Denon, expanded view rekli bi neki :mrgreen:

IMG-193fdbc4923cc2bc11a2ac6b72de526b-V.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la s@ki » Čet pro 28, 2017 10:57 am

zna se koristiti i naziv "exploded" view.. možda da to prikažeš ? :)
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Čet pro 28, 2017 11:10 am

s@ki napisao:zna se koristiti i naziv "exploded" view.. možda da to prikažeš ? :)

cim ga dobijem nazad, upriličit ćemo jedan session :mrgreen:

a u medjuvremenu, uspješno sam ulovio poštara, i također uspješno izveo manevar izbjegavanja popa... i još dobio darova (od poštara naravno, sigurno ne od popa :lol: :lol: )...a bome su su mimoišli u 10 minuta, bilo je gusto :doh: :lol:

dakle, banket u Litvi...

20171228_094741.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la Master of disaster » Čet pro 28, 2017 12:14 pm

pamook napisao:
s@ki napisao:zna se koristiti i naziv "exploded" view.. možda da to prikažeš ? :)

cim ga dobijem nazad, upriličit ćemo jedan session :mrgreen:

Dadadada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la SaWa » Čet pro 28, 2017 12:30 pm

Drug pamook,možda ti ovo moje laprdanje u nastavku pomogne u daljnjem smjeru i opcijama. :D

Ja sam kupio ovaki risiver..https://www.njuskalo.hr/hi-fi-pojacala/ ... s-21740770" target="_blank" target="_blank (samo silver boju)u dojču za cilih 777DM...da još za marke :D znači nekih 17 godina ga koristim i ne mogu mu naći neku manu(kod nas je koštao tada 4500kn).
Ima sve moguće opcije ulaza i izlaza(osim hdmi)..5.1 pre in,5.1 pre out,dts,dd itd.
Trenutno ga koristim na slijedeći način...
TV je spojen preko WIFI mreže sa kompom(program od samsunga),a sa reciverom optika(DD i DTS radi ko grom)
Na A izlaz nema ništa
Na B izlaz sub (http://www2.produktinfo.conrad.de/daten ... er_200.pdf" target="_blank" target="_blank)
Na straznji izlaz još jedan takav sub + sateliti i naravno centralni zvučnik na odgovarajućem izlazu.
Imam pasivno predpojačalo sa tri ulaza(imam i onaj harkonenov buffer isto sa tri ulaza)..
ulaz 1- DAC
ulaz 2- phono
ulaz 3- pre out(FRONT) sa recivera
dalje sa preampa ide na monoblokove E235L i naravno na zvučnike.

Znači imam ukomponirano kućno kino i stereo bez preštekavanja ,a sve radi ko bonbona.. :D :dance:
Onaj gore linkani bi vjerovatno išao za 100 eurićiće,a nije ti ni daleko..
SaWa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica