Ako će se stvar razvijati po planu, onda ovo sigurno treba svoju temu jer se radi o doista vrijednom i zanimljivom projektu za koji treba imati i malo petlje.
Ja sam tu tek privremeni gost koji će uglavnom utihnuti kada odradi svoj dio posla (a to bi moglo potrajati
Druga uloga mi je da te objavama odgovorim od "drugorazrednih" projekata i da se ozbiljno uhvatiš ovog.
Dosta je zahtjevan, moralno, materijalno, fizički, psihički, kako god se okrene
Plan od mjesec dana je vrlo ambiciozan jer za to vrijeme nije moguće prikupiti dijelove, a kamo li napraviti sve one predradnje koje si vjerujem zamislio budući želiš multifunkcijski uređaj.
Od njega te naravno, svesrdno želim odgovoriti jer na kraju postoji opasnost da od svega ne bude ništa kak spada.
U međuvremenu je iz pećnice ispalo još nekoliko komada:

Ono u pozadini je nešto malo zahtjevniji dio (kojih je ukupno 4
Za jednog treba dobrih sat i pol, pa će vjerojatno ostatak ići koji drugi dan ili kasnije na večer (ako se sjetim ponavljati printanje i ako budem imao vremena.
Inače, iako više manje svi 3d printeri imaju mogućnost istovremenog printanja više objekata odjednom, preporučam da se to izbjegava, pogotovo ako se radi o zahtjevnijim objektima.
Zahtjevno ne znači komplicirano, jer je printeru svejedno što printa, već je to ono što dugo traje i gdje je utrošak materijala velik
To posebno vrijedi za ABS i ostale "Komplicirane" materijale.
Ako se više objekata printa istovremeno, ne znači i a će prije biti gotovo.
Najgore što se može dogoditi je da tamo negdje pri kraju nestane struje, ili se nešto zacvika, ili nestane "tinte", ili.....
Odoše u dim i vrijeme i plastika i objekti (najgore kada su isti
Ovako, ako zašteka kod jednog, nije velika šteta.
Danas su u planu još nosači motora pa bi to (zajedno s ova tri naknadna) bio kraj tog foldera.