Ove alatke iz Lidla po cca 350-390kn mi se nisu pokazale lose za povremenu upotrebu "po doma", imam onu ekscentar rotacionu brusilicu, i odnedavna blanju i vibro-multi-nesto alat za koji ne znam zasto ga imam, ali znam da me mamio da ga uzem dovoljno dugo (onaj multifunkcijski vibro rezac-strugac-whatever)... frend ima tracnu brusilicu i s njom radi po kuci sve sto mu treba (igra se DIY vrtnog namjestaja i slicno)...
ako ces bormashinu za male nofce - imas Bosch po 350kn sa brzosteznom glavom, ne znam model, ali - radi, i to dobro...
ovaj nizi cjenovni rang - ne znam, ali ja bih ga izbjegavao radi bacanja novaca... prije par godina su mi starci kupili u Pevecu blanju renomirane marke "Hasta", jednako dobre zavrsne obrade plastike kao sto mu i ime kaze, i nakon blanjanja 4 jelove grede, naletih na cvor. I Hasta la vista, blanja, pukao nosac bubnja za nozeve i sve se iskrivilo... naravno, garancija, vozi u OS u Pevec, kazu nema problema, ostavite na popravku, javicemo se. A da ste kupili Einhell dobili bi odma novu. Ovako, popravak...
Ok, i nakon 3 mjeseca, eto Hasta, popravljena. I radi. Al ukrivo, ne mogu se nozevi poravnat tako da jedna strana uvijek "kopa" dublje nego druga, mijenjao sam i sarafe, i kemijao i na kraju bacio je u kut (zadnje je odradila poravnanje jednog ruba bambus daske za DAC).
Ovu Lidlovu jos nisam probao jer (trenutno) nemam na cemu vidjeti kako se ponasa, ali....
da ga yebesh, racunaj pa vidi... najskuplje su jeftinjare...