tom_hifi napisao:A kaj ste se sad primili tih kablova? Kutak, napravi kabel kak si i mislio. Nedaš više 300kn, OK, napravi ga za 50kn i bit ćeš sretan. Ali, nemoj 'pljuvati' po nečemu što nisi nikad probao. To vrijedi i za ostale.

tome, ja tebe uopće nisam spomenuo i nigdje nisam "pljuvao" po nečemu...
kaj smo se primili kabela? zanimalo me nešto pa sam pitao i razvila se diskusija.... što je tu loše?
samo sam rekao da nedam tolike pare za to jer po meni to nema smisla, možda par stotina kn po metru ali ne i par tisuća E po metru... to je prodavanje magle i tome nije mjesto na našem forumu..... naravno, to je moje mišljenje. . respekt.... bez obzira jel se slažeš ili ne....
sutra bih mogao zaletiti se kod zlatara i kupiti zlatnu žicu specijalno rastegnutu i tako oblikovanu da na nju ništa ne utječe, presvući ću je "nenabavnijem" i najskupljom svilom... umjesto swarowski kristala, cijelom dužinom ću kabel obložiti dijamantima koji će razbiti svu "nečistoču" koja utječe na kabel a tako i na zvuk.... i prodavati ću ga za 50.000 E metar... i sigurno bih našao kupaca za nj....
uh, sada bih se trebao probuditi jer ću imati noćne more kao Khad

Dean napisao:Ja nisam probao sex sa blizankama.....ma pljujem ja na to..

ja jesam i pljujem "duplo" na to!