dadod napisao:Sutra idem poslati jos preostalw dvije plocice ali tu je problem. Schultz nije jos platio pa ako do sutra ne sjednu novci ne treba ni placati jer se meni ne ide za svaku pojedinu plocicu na postu.
audio kutak napisao:Imam pitanje 3: ako se upotrijebi trafo od 2x 15 volti, koliko se onda dobije na izlazu shunt regulatora?
tom_hifi napisao:audio kutak napisao:Imam pitanje 3: ako se upotrijebi trafo od 2x 15 volti, koliko se onda dobije na izlazu shunt regulatora?
15VDC, mora se podesiti. Regulatori nisu fiksno podešeni. Za to imaš trimere.
Edison napisao:dadod napisao:Sutra idem poslati jos preostalw dvije plocice ali tu je problem. Schultz nije jos platio pa ako do sutra ne sjednu novci ne treba ni placati jer se meni ne ide za svaku pojedinu plocicu na postu.
Dadod, samo ti posalji i Schultzu, ako imas adresu za slanje. On ili je zaboravio na te plocice, ili je u guzvi s poslom. Ja cu ga podsjetiti da uplati, a ako nece (a hoce), ja cu to platiti umjesto njega.
Schultz napisao:Edison napisao:dadod napisao:Sutra idem poslati jos preostalw dvije plocice ali tu je problem. Schultz nije jos platio pa ako do sutra ne sjednu novci ne treba ni placati jer se meni ne ide za svaku pojedinu plocicu na postu.
Dadod, samo ti posalji i Schultzu, ako imas adresu za slanje. On ili je zaboravio na te plocice, ili je u guzvi s poslom. Ja cu ga podsjetiti da uplati, a ako nece (a hoce), ja cu to platiti umjesto njega.
Platio, platio....
Isprike svima ali malo sam zaboravio....![]()
![]()
![]()
![]()
audio kutak napisao:imam jos par pitanja...
da li umjesto 220 i 330 pF mogu staviti 200 (215) i 390 pF ?
da li hladnjaci mogu biti manji ? Pitam stoga jer bi to islo u nisku kutiju.
da li umjesto 1uF mogu staviti tantal kondenzatori? imam neke vojne crne od Siemensa
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju